Άργος ΟρεστικόΚαστοριάΠρόσωπα

Αναστάσιος Ε. Ντίνας: Υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Καστοριάς (βιογραφικό)

Μετά την επίσημη ανακοίνωση από την Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Καστοριάς των υποψηφιοτήτων του ΠΑΣΟΚ _ ΚΙΝΑΛ για την Καστοριά είναι η στιγμή να το ανακοινώσω κι εγώ επίσημα και να σας δώσω κάποια στοιχεία για μένα και να σας πω ότι η επικοινωνία μας θα είναι κυρίως από το διαδίκτυο και θα χαρώ να “ακούω” τα σχόλια σας και ιδιαίτερα τις κριτικές σας.
Αναστάσιος Ε. Ντίνας
Υποψήφιος βουλευτής
Γεννήθηκα το 1958 στους Αμπελόκηπους Καστοριάς από αγρότες γονείς. Μετά την αποφοίτησή μου από το 6τάξιο Γυμνάσιο Καστοριάς , με εισαγωγικές εξετάσεις κατατάχθηκα στην τότε Ελληνική Χωροφυλακή ως υπαξιωματικός. Εξελίχθηκα στην Ελληνική Αστυνομία, υπηρέτησα σε διάφορες υπηρεσίες κυρίως στην Ασφάλεια Αττικής και αποστρατεύτηκα από την Ελληνική Αστυνομία με αίτησή μου το 2008 με το βαθμό του ταξίαρχου.
Επέστρεψα και ζω στο γενέθλιο χωριό όπου συναισθανόμενος την ανάγκη να συνεισφέρω στα κοινά υπήρξα πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου για τέσσερα χρόνια, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας για άλλα τέσσερα χρόνια (οπότε και ανέδειξα το πρόβλημα λειτουργίας του Βιολογικού καθαρισμού με αποτέλεσμα τον έλεγχο και επιβολή κυρώσεων από τις αρμόδιες υπηρεσίας στην ΔΕΥΑΚ) και άλλα τέσσερα χρόνια πρόεδρος στο σύλλογο γονέων του δημοτικού σχολείου Κωσταραζίου όπου φοίτησε η μικρή μου κόρη.
Ασχολήθηκα με τα κοινά γιατί το θεωρώ καθήκον μου ακολουθώντας και τη ρήση του Περικλή για τον μη μετέχοντα που τον θεωρούσαν όχι αδιάφορο αλλά Άχρηστο (ουκ απράγμονα αλλ’ αχρείον) οι αρχαίοι Αθηναίοι και προτιμώ την δημόσια «έκθεση» από την άνεση του καναπέ και την ασφάλεια της κατά πάντων κριτικής στο καφενείο ή στο fb.
Έλεγα ότι είχε κλείσει ο κύκλος μου και μόνο υποστηρικτικά θα ασχολούμουν γι’ αυτό και συμμετείχα μετά από εκλογή στην Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ.
Δεν μπόρεσα όμως να αντισταθώ στις προτροπές συν συντρόφων μου και στην «πρόσκληση επιστράτευσης» (παρότι συνταξιούχος) του προέδρου και αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση να είμαι υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα στην πολυαγαπημένη Καστοριά.
Βασικός μου στόχος να υπηρετώ την αλήθεια ώστε μέσα από διάφανες διαδικασίες να ωφεληθούμε όλοι και όχι μερικοί όπως συμβαίνει μέχρι τώρα με τις ύποπτες και αδιαφανείς διαδικασίες.
Μέσα από το «ΠΑΣΟΚ» και με τη σημαία των αρχών μας σε διαρκή έπαρση φιλοδοξούμε να ενεργοποιήσουμε τους πολίτες ώστε να αναδειχθούν στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής. Για μια Ελλάδα με αυτοπεποίθηση, εργαζόμενη, παραγωγική και ευημερούσα, που να συμμετέχει ως αξιόπιστος και ισότιμος εταίρος στις διαδικασίες της ευρωπαϊκής λειτουργίας και ολοκλήρωσης.
Η χώρα δε θα καταστραφεί από αυτούς που κάνουν το κακό και το παράλογο. Η χώρα θα καταστραφεί από αυτούς που δεν αντιστέκονται στο κακό και στο παράλογο. Όλα αυτά που δεν γίνονται είναι αυτά που θέλει η πλειοψηφία της κοινωνίας και όλα αυτά που γίνονται είναι οι επιλογές των κομματικών μειοψηφιών που εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα που μας οδηγούν στα βράχια.
Ελάτε μαζί μας να ενισχύσουμε με ισχυρό ποσοστό το ΠΑΣΟΚ, ώστε με θάρρος διαφάνεια, αποφασιστικότητα και δύναμη ν αγωνιστούμε για να πετύχουμε αυτά που μας αξίζουν.-

Back to top button