Καστοριά

Ευχαριστήριο Ι.Ν.Κοιμ.Θεοτόκου Τοιχιού προς τον Δήμο Καστοριάς & την ΔΕΥΑΚ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Τοιχιού, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες προς τον Δήμο Καστοριάς καθώς και την ΔΕΥΑΚ, τον Πρόεδρο και τους Μηχανικούς με τους συνεργάτες τους, για το αποστραγγιστικό έργο που πραγματοποίησαν όπισθεν του Ιερού Ναού.
Επί σειρά ετών, η ενορία μας αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με τα όμβρια ύδατα τα οποία κατέληγαν στην κόγχη όπισθεν του Ιερού Ναού, με αποτέλεσμα η υγρασία να φθείρει τις αγιογραφίες του ναού αλλά και το τοιχίο. Με την δραστικότατη παρέμβαση του Δήμου Καστοριάς αλλά και της ΔΕΥΑΚ το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε και ελπίζουμε να σωθεί ο τοίχος της κόγχης της εκκλησίας μας.
Επίσης το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, θα ήθελε να ευχαριστήσει και την Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Τοιχιού κα. Αικατερίνη Πηγατσιώτη, για την βοήθεια της στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει κατά καιρούς η Ενορία μας.
Ευχόμενος η Έφορος της ενορίας μας η Κυρία Θεοτόκος η Φοβερά Προστασία, η οποία προστατεύει την ενορία μας ήδη από 1762 με την εφέστιο και θαυματουργό εικόνα της στον ναό μας, να ευλογεί όλα τα έργα τα οποία έγιναν, γίνονται, και θα γίνουν για χάρη Της.
Ο Πρόεδρος
Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Πνευμονίδης
Τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου

Back to top button