Καστοριά

Η Αγνή Κανδύλη Μυκωνιάτη στο νοσοκομείο, στον δήμαρχο Καστοριάς και στην επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου ΝΔ (φωτο)

Στην αρχή της εβδομάδας επέλεξα να επισκεφτώ το Νοσοκομείο Καστοριάς. Η ΠΕ Καστοριάς είναι ορεινή με ιδιαίτερες γεωγραφικές αδυναμίες.  Παρά τις μεγάλες αντιξοότητες που ζήσαμε στην περίοδο της πανδημίας, το Νοσοκομείο μας κατάφερε να ανταπεξέλθει ουσιαστικά, να καλύψει κενά και να επανδρωθεί επαρκώς στις δύσκολες αυτές συνθήκες. Όμως δεν αρκεί!

Ένας από τους 5 άξονες του νέου προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία είναι η πλήρης στελέχωση και εκσυγχρονισμός των δομών υγείας με εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό!

Στόχος μου η κάλυψη στο σύνολο των ειδικοτήτων του ιατρικού προσωπικού, η κτιριακή  υποδομή και ότι άλλο απαιτείται προκειμένου το Νοσοκομείο μας να συνεχίσει τη λειτουργία του εξυπηρετώντας στο έπακρο τις ανάγκες της περιοχής αλλά και των επισκεπτών μας.

Στη συνέχεια επισκέφθηκα το Δήμαρχο Καστοριάς όπου δεσμεύτηκα με την εκλογή μου να βρίσκομαι αρωγός  και συνεργάτης της δημαρχιακής αρχής! Η αυτοδιοίκηση πρέπει να ενισχυθεί και οικονομικά αλλά και με αρμοδιότητες προκειμένου να υπάρξει ανάπτυξη. Η Κυβέρνηση μας τα τέσσερα αυτά χρόνια στήριξε με πολλά προγράμματα την αυτοδιοίκηση, ενώ ο στόχος της επόμενης τετραετίας είναι να ενισχυθούν με ακόμα περισσότερα προγράμματα και χρηματοδοτήσεις.

Η υγεία και η καθημερινότητα του πολίτη είναι άξονες που χρήζουν άμεσης προτεραιότητας με την εκλογή μου την επόμενη μέρα.

Η ημέρα τελείωσε με την παρουσίαση του ψηφοδελτίου από τη ΔΕΕΠ Καστοριάς στο ξενοδοχείο CALMA. Προσωπικά ευχαριστώ τον κάθε ένα ξεχωριστά για την παρουσία του εκεί και καλώ όλο τον κόσμο της Καστοριάς να σταθεί μπροστά στην κάλπη της 21ης Μαΐου! Η Καστοριά θα επιλέξει ισχυρή Ελλάδα και αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία! Θα επιλέξει ανανέωση στην εκπροσώπηση της!

#η_Καστοριά_πρέπει_να_αλλάξει

Αγνή Κανδύλη Μυκωνιάτη, Υποψήφια Βουλευτής Καστοριάς ΝΔ

 

 

 

 

Back to top button