Κόσμος

Η σειρά «Big Mouth» θα γίνει η μακροβιότερη του Netflix

Το Netflix ανανέωσε επίσημα τη σειρά «Big Mouth» για όγδοη και τελευταία σεζόν.

Θα είναι πλέον η μακροβιότερη σειρά στην ιστορία της υπηρεσίας streaming εκτός των προγραμμάτων για παιδιά και οικογένειες.

Οι δύο τελευταίες σεζόν της σειράς κινουμένων σχεδίων ενηλίκων θα κάνουν πρεμιέρα το 2023 και το 2024. Η έκτη σεζόν προβλήθηκε τον Οκτώβριο του 2022.

«Αν λέγατε στους έφηβους Νικ Κρολ και Άντριου Γκόλντμπεργκ ότι θα χρειάζονταν οκτώ χρόνια για να τελειώσουν το γυμνάσιο, θα απαντούσαν “ναι, αυτό ακούγεται σχεδόν σωστό”. Φαίνεται ότι δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ» δήλωσε ο Νικ Κρολ, συνδημιουργός της σειράς, πρωταγωνιστής και εκτελεστικός παραγωγός.

«Η σειρά “Big Mouth” είναι ένα τεράστιο επίτευγμα στην κωμωδία κινουμένων σχεδίων που θα γράψει ιστορία στο Netflix για τη μακροζωία του» πρόσθεσε ο Μπίλι Γουί, διευθυντής προγραμμάτων animation για ενήλικες του Netflix. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε ακόμα δύο ξεκαρδιστικές σεζόν να μοιραστούμε με τους θαυμαστές προτού αυτή η λαμπρή ιστορία ενηλικίωσης φτάσει στο τέλος της» συμπλήρωσε.

Η σειρά «Big Mouth» προβλήθηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2017 και έχει ως πηγή έμπνευσης την παιδική ηλικία του Κρολ και του συνδημιουργού της, Άντριου Γκόλντμπεργκ. Ακολουθεί τους δύο και την ομάδα φίλων τους να περνούν την εφηβεία μαζί με το «τέρας των ορμονών» τους και στο καστ της συμμετέχουν μεταξύ άλλων η Μάγια Ρούντολφ και ο Τζόρνταν Πιλ.

AΠΕ

Back to top button