ΚαστοριάΠαλαιά Καστοριά

Έγκλημα στην Καστοριά: Φτιάχνει κομποσχοίνια στη φυλακή ο δολοφόνος της Ανδριάνας

Ήταν λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2011, όταν η 21χρονη δολοφονήθηκε με δεκάδες μαχαιριές από τον σύντροφό της Στάθη Ευσταθίου ο οποίος έπειτα την πέταξε στη λίμνη της περιοχής

Της Λίνας Κεκέση
Προσπαθεί να εξιλεωθεί για τον φόνο που έκανε, αλλά τίποτα δεν μπορεί να δικαιολογήσει τις πράξεις του. Ο λόγος για τον Στάθη Ευσταθίου ο οποίος καταδικάστηκε για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ανδριάνας Γαρδικιώτη το Δεκέμβριο του 2011.

Ο δράστης εκτίει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης και στη φυλακή φτιάχνει κομποσκοίνια τα οποία δίνει σε μοναστήρια και σε συγκρατούμενούς του. Η οικογένεια της Ανδριάνας αν και έχουν περάσει τόσα χρόνια δεν μπορεί να ξεπεράσει τον θάνατό της. Όπως λέει άτομο από το συγγενικό περιβάλλον της φοιτήτριας, ο δράστης είναι ένας αλαζόνας, που δεν έδειξε μεταμέλεια για το έγκλημά του. «Την έσφαξε και δεν το μετάνιωσε ούτε η οικογένειά του που τον στήριζε και τον στηρίζει ακόμα» λέει ο συγγενής και προσθέτει «το ότι μοιράζει κομποσκοίνια δεν αναιρεί το έγκλημα που έκανε σφάζοντας το παιδί μας τυφλωμένος από ζήλια».

Ήταν λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2011, όταν η κοινή γνώμη σοκάρεται στο άκουσμα της αποτρόπαιης δολοφονίας της όμορφης 21χρονης Κερκυραίας Ανδριάνας Γαρδικιώτη με δεκάδες μαχαιριές από τον 35χρονο σύντροφό της Στάθη Ευσταθίου που την πέταξε στη λίμνη της Καστοριάς.

Ο Στάθης Ευσταθίου εργαζόταν περιστασιακά ως DJ σε γάμους και βαπτίσια. Είχε ιστορικό ως παιδόφιλος, ενώ στην κατοχή του είχαν βρεθεί χιλιάδες αρχεία βίντεο με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας. Κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει την αστυνομία για υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου, αλλά στο δικαστήριο αθωώθηκε.

Διατηρούσε σχέση με την Ανδριάνα Γαρδικιώτη, η οποία καταγόταν απ’ την Κέρκυρα, αλλά διέμενε στην Καστοριά, όπου ήταν φοιτήτρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων. Ο σύντροφός της και μετέπειτα δολοφόνος της, της ζητούσε επίμονα να…

Συνέχεια στο protothema.gr

 

 

 

Back to top button