ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Καστοριά: Share Your Knowledge με τον Νίκο Κυριακού

“Το Marketing στον σύγχρονο πολιτισμό μέσα από το παράδειγμα της Κ.Ο.Θ.”

Στο πλαίσιο του κύκλου σεμιναρίων “Share Your Knowledge · Μοιράσου τη γνώση σου” θα πραγματοποιηθεί διάλεξη με ομιλητή τον Νίκο Κυριακού, Υπεύθυνο Επικοινωνίας και Marketing της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023 στις 11:00 π.μ. στην αίθουσα Β9, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, στην Καστοριά.
Τίτλος διάλεξης:
“Το Marketing στον σύγχρονο πολιτισμό μέσα από το παράδειγμα της Κ.Ο.Θ.”
Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη διάλεξη και διαδικτυακά:
https://zoom.us/my/uowm.dmsc
Meeting ID: 498 437 6164
Τη συζήτηση οργανώνει και συντονίζει η κα Ματσιώλα Μαρία, Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων.
Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
____
Νίκος Κυριακού
Γεννήθηκα το 1974 στο Χέρεμπεργκ της Γερμανίας και μεγάλωσα στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Ζω από το 1992 μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και μιλώ αγγλικά και γερμανικά. Είμαι ο Υπεύθυνος Μarketing και Επικοινωνίας της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης από το 2001 και από το 2015 ο κειμενογράφος των εντύπων της.
Έχω πραγματοποιήσει διαλέξεις στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και την Κ.Ο.Θ. σχετικά με το Marketing στον Πολιτισμό.
Κατά το παρελθόν εργάστηκα σε διαφημιστικές εταιρείες, εταιρείες εστίασης και συμβούλων δημοτικών επιχειρήσεων, καθώς και σε αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης (Σπορ του Βορρά) και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς (ΑΝΤ1 και Α103). Έχω αρθρογραφία σε αθλητικές ιστοσελίδες, αλλά και πολιτιστικές με θέμα τη μουσική. Υπήρξα μέλος της Φιλαρμονικής Νέου Πετριτσίου ως β’ κορνετίστας, μέλος βυζαντινής χορωδίας και παραγωγός τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού. Ως αθλητής κατέκτησα αργυρό μετάλλιο στο διπλό μικτό και χάλκινο μετάλλιο στο διπλό ανδρών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα badminton του 1994. Ασχολούμαι με τη συγγραφή και ιδιαίτερα την ποίηση. Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο αγοριών.
__
“Share Your Knowledge | Μοιράσου τη γνώση σου”: Ένας κύκλος σεμιναρίων και workshops που οργανώνει το Εργαστήριο Ψηφιακών Μέσων και Στρατηγικής Επικοινωνίας #dmsclab του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων #cdmuowm και η Ομάδα Επικοινωνίας #dmcteam, με στόχο να έρθουν κοντά μας επαγγελματίες και ακαδημαϊκοί του χώρου μας για να μοιραστούν τις γνώσεις τους μαζί μας. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όλους τους ενδιαφερόμενους, στους φοιτητές και στο ακαδημαϊκό προσωπικό του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

 

 

Back to top button