Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

“Καλά θα μας τρελάνετε;”

Η φράση του τίτλου ανήκει στη Βασιλική Μαλέα. Είναι από τη μεγάλη συζήτηση που έχει ανοίξει στο Facebook στην ανάρτηση του ΦΟΥΙΤ: Με στηθαίο ασφαλείας πλέον ο δρόμος στα πλατάνια (φωτο)
Πολλοί είναι αυτοί που αγωνιούν για τις θέσεις πάρκινγκ και τη σκιά των πλατανιών, παραβλέποντας την οδική ασφάλεια που προέχει.
Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικά από τα σχόλια των συμπολιτών μας:

  • …και το πάρκινγκ κάτω από τα πλατάνια…όλοι μέσα στην πόλη

-Ακόμα μπορείτε. Έχουν αφήσει 2 κενά (αν και σήμερα είδα το ένα να το έχουν κλείσει οχήματα γιατί είχε καλή σκιά) για να μπαίνουν οχήματα για να παρκάρουν, έχουν βάλει και πινακίδες STOP για όταν βγαίνεις.

 

 

  • Για να μην παρκάρουμε της Τετάρτες

 

 

  • Είναι πολύ ωραίο! Οι ρίζες των δέντρων δεν ξέρω τι σκοπεύουν να κάνουν στο δρόμο αργότερα.

 

 

  • Και πού παρκάρουμε τώρα;

– Γήπεδο στα λύκεια

 

 

  • Αναρωτιέμαι υπήρχε πρόβλημα ασφαλείας κ μπήκε όλη αυτή η σιδεριά ;

 

 

  • Αχρηστεύθηκε ένα από τα καλύτερα πάρκινγκ της Καστοριάς το οποίο χρησιμοποιούσαν πολλοί τουρίστες και το καλοκαίρι με την σκιά που παρείχε το αμάξι σου δεν “ΕΒΡΑΖΕ” όταν σχολούσες από την δουλειά .

– έχει δύο ανοίγματα καλύτερα να υπάρχει συγκεκριμένα σημεία που θα μπαινοβγαίνουν αυτοκίνητα παρά στην τύχη από οπουδήποτε…

– Τι στοίχημα βάζεις ότι κάποιοι ασυνείδητοι θα παρκάρουν στην είσοδο/έξοδο και θα εγκλωβίζουν τα αυτοκίνητα . Το πρώτο άνοιγμα είναι στενό και σίγουρα κάποιος θα παρκάρει (όπως και ήδη έγινε) και το δεύτερο είναι πολύ μακριά και σε σημείο που ο εσωτερικός δρόμος στα πλατάνια στενεύει και χωράει με το ζόρι 2 αυτοκίνητα.

– Για το πώς παρκάρουμε, φταίμε εμείς. Όχι η εκάστοτε αρχή.

– Όταν η εκάστοτε αρχή αλλάζει κάτι προς το χειρότερο (με εκατομμύρια κόστος) τι πρέπει να πούμε??? Με λίγα λόγια αχρήστευσαν το πάρκινγκ χωρίς λόγο βάζοντας στηθαίο ασφαλείας στα πλατάνια και στο κενό ανάμεσα τους και ΌΧΙ απέναντι στα βράχια???? Αν μια μηχανή φύγει στα βράχια τι θα γίνει??? Αχρήστευσαν το πάρκινγκ στο οποίο πάρκαραν και πολλοί τουρίστες και πολλοί πελάτες στις καφετέριες/ ταβέρνες .

– αυτό το θέμα είναι όπως λέει η Φ…   ατομική ευθύνη. Νομίζω πως τα σημεία που άφησαν άνοιγμα είναι μια χαρά… Αν στην πορεία χρειαστεί είτε διεύρυνση είτε νέο άνοιγμα θα μπορεί να αφαιρεθεί άλλο ένα κάγκελο… Αλλά στο σημείο μετά το πλάτωμα είναι σωστό που έβαλαν φράκτη…

– Προφανώς και δεν πάρκαρες ποτέ εκεί για να καταλάβεις την αξία του…..

 

 

  • Πιο το νόημα να το βαλουν…?

 

 

  • Πάρα πολύ ωραία Μπράβο  και εισόδους για πάρκινγκ έχει και αν υπήρχαν εδώ και χρόνια δεν θα χανόταν ζωές …

 

 

  • Vasiliki Malea Καλά θα μας τρελάνετε; Έχουν χάσει τη ζωή τους τόσα νέα άτομα!!! Εμείς που κυκλοφορούμε εκεί, καταλαβαίνουμε τη σοβαρότητα!!! Η γκρίνια έχει και κάποια όρια

 

 

  • George PanosΠόσες ζωές θα είχαν σωθεί αν υπήρχε αυτό το στηθαίο…Ο Γ…   θα ήταν εδώ, μαζί μας.

 

 

  • Κόψτε τα ναρκωτικά ! Τι πάρκινγκ και αηδίες; Αυτός ο δρόμος έχει πάρει πάρα πολλούς! Τα εκκλησάκια για εικαστική παρέμβαση τα έβαλαν οι συγγενείς; Που θα παρκάρετε στο παζάρι σας νοιάζει; Έλεος!

– Αριθμητικά αν βάλεις πόσοι έχουν φύγει σε αυτό τον δρόμο όλα τα χρόνια είναι περισσότεροι από τα μέτρα του δρόμου Αλλά προέχει η δροσιά του αυτοκινήτου μας Περπατήστε και λίγο κάνει καλό και βλέπεις περισσότερες ομορφιές της πόλης

 

 

  • Όταν γίνονταν ατύχημα όλοι φώναζαν να μπούνε προστατευτικες μπάρες τώρα που θα παρκάρουμε Με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένοι

 

 

  • για τα εκκλησάκια των σκοτωμένων στα πλατάνια τι έχετε να πείτε; Άχρηστα και αυτά δεν σας θυμίζουν τίποτα από ότι κατάλαβα..

 

 

  • Βρε στάσιμα μυαλά για ποιο πάρκινγκ μιλάτε ρε,πόσα παιδιά θα είχανε σωθεί και δεν θά χτυπούσαν στα πλατάνια, ξυπνάτε ρε ,επιτέλους γίνεται μια πολύ σωστή παρέμβαση στην πόλη,έχει και στο γήπεδο πάρκινγκ

– Όλοι εσείς που σχολιάζεται αρνητικά για τις μπαριερες ή είστε πολύ μικροί ή δεν είστε από εδώ και δεν γνωρίζετε πόσους κλάψαμε σε αυτόν τον δρόμο!!!

 

 

  • ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ 1000 ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟ Η ΣΚΕΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ.ΣΤΗ ΜΠΑΡΙΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ,ΣΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ Η ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙ ΟΧΙ.ΜΗ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ.ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑΧΑΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?ΟΚ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΚ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ.

 

 

  • George Papageorgiou Σε αυτό που λέτε parking στα δέντρα μπροστά, σκοτώθηκαν 2 φίλοι μου, και τράκαραν δεκάδες ή ίσως εκατοντάδες άλλοι τα τελευταία 40 χρόνια!

– πεστα φίλε μου Δεν ξέρω αν έχουν χάσει φίλους ή συγγενείς, αλλά ο Θεός να τους φυλάει για να μην ουρλιάζουν για προστατευτικες μπάρες

– και ενας δικός μου όπως ξέρεις….Καλή η ιδέα και χρήσιμο αλλά θαρρώ έπρεπε να γίνει διαφορετικά. Αλίμονο αν πέσει κάποιος με μηχανάκι εκεί πάνω!

 

 

  • Ότι γίνεται είναι για καλό σκοπό αλλά ίσως για εμάς τους μοτοσυκλετιστές η συγκεκριμένη κατασκευή να είναι λίγο επικίνδυνη….

 

 

  • Bill Karastergios: Συγχαρητήρια και πάλι συγχαρητήρια στον δήμο της Καστοριάς τους αντιδημάρχους και φυσικά στον Δήμαρχο.
    Δεν είναι δυνατόν να γράφονται τέτοια ώρα τέτοια λόγια για το παρκάρισμα και ότι άλλη μπούρδα έρχεται στον καθένα.
    Σε αυτόν τον δρόμο που είναι 500 μέτρα “φίλοι μου” χάθηκαν φίλοι, γνωστοί και τόσες άλλες ζωούλες, για αυτό πριν γράψεις, σκέψου, ρώτα και να αναρωτηθείς γιατί?
    Γιατί “όλοι αυτοί” θα ήταν εδώ τώρα μαζί μας και ίσως σχολίαζαν!

Με στηθαίο ασφαλείας πλέον ο δρόμος στα πλατάνια (φωτο)

 

 

 

 

 

Back to top button