ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Καστοριά: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο με τον Νίκο Κυριακού (φωτο)

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκεύη, 28 Απριλίου 2023, το σεμινάριο Share Your Knowledge με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας και Marketing της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης κ. Νίκο Κυριακού, ο οποίος παρουσίασε στους συμμετέχοντες τις ενέργειες της Κ.Ο.Θ. για την προώθηση του πολιτιστικού προϊόντος της, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην χρήση των κοινωνικών δικτύων και την ανάπτυξη της χρήσης των νέων τεχνολογιών στον τομέα μετά την πανδημία. Επίσης, έδωσε βάση στη σημαντικότητα του marketing στον χώρο του πολιτισμού.
Ο κ. Κυριακού αναφέρθηκε, εξίσου, στον ανθρωπιστικό χαρακτήρα της Κ.Ο.Θ., παρουσιάζοντας τις δράσεις που πραγματοποιεί για την προώθηση της κλασικής μουσικής στις μικρότερες ηλικίες, καθώς στόχος της Κ.Ο.Θ. είναι «να γίνει ο πολιτισμός κομμάτι της καθημερινότητας όλων». Επιπλέον, παρουσίασε τα στατιστικά στοιχεία των λογαριασμών της Κ.Ο.Θ. στα social media, τονίζοντας πως «αν δεν έχεις χτίσει σωστά τη δουλειά σου, κανένα σλόγκαν δεν θα σε σώσει». Τέλος, ανέδειξε τις πρωτοποριακές λύσεις που βρήκε η Κ.Ο.Θ. για να αντιμετωπίσει περιόδους κρίσης, όπως αυτή της πανδημίας και εκείνη του πολέμου στην Ουκρανία.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κυριακού για την γνώση που μας μετέφερε!
Εργαστήριο Ψηφιακών Μέσων και Στρατηγικής Επικοινωνίας #dmsclab του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων #cdmuowm και η Ομάδα Επικοινωνίας #dmcteam

Back to top button