ΑθλητικάΚαστοριά

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Οπαδών Καστοριάς για την παραμονή στη Γ’ Εθνική

Δε σας κρύβουμε ότι είχαμε έτοιμο το κείμενο – ανακοίνωση σε περίπτωση υποβιβασμού της ομάδας

Η ομάδα πέτυχε τον στόχο της . Παρέμεινε στην κατηγορία. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνετέλεσαν στην επίτευξη του στόχου. Δεν σας κρύβουμε ότι είχαμε έτοιμο το κείμενο – ανακοίνωση σε περίπτωση υποβιβασμού της ομάδας. Ένα κείμενο που μπορεί να το βγάλουμε κάποια στιγμή το καλοκαίρι για να καταλάβουμε όλοι τι εστί ΚΑΣΤΟΡΙΆ και τι αγνή και άδολη αγάπη προς την ομάδα…..
Στο δια ταύτα. Η ομάδα σώθηκε . Το κυρίαρχο όμως δεν είναι αυτό. Αν αναλογιστούμε ότι εδώ και 5 -6 χρόνια δεν υπήρχε τίποτα, και μόνο που η ομάδα πάλεψε με όσες δυνάμεις είχε για να αρχίσει να ξαναφτιάχνει το όνομα της, για εμάς είναι το πιο σημαντικό. Η ομάδα αποπνέει υγεια διοικητικά και κυρίως φερεγγυότητα . Ο δρόμος προς εδραίωση της εμπιστοσύνης είναι μακρύς . Είμαστε όμως σίγουροι ότι τον δρόμο αυτό θα συνεχίσουν να ακολουθούν όσοι είναι στην ομάδα και δεν θα λοξοδρομήσουν.
Ζούμε σε μια πόλη που σιγά σιγά προσπαθεί να ξανασταθεί στα πόδια της. Ποδοσφαιρικά, ομολογούμε ότι είχαμε και εμείς καλομαθει να υπάρχει ένας Σπυρόπουλος, ένας Κρανιάς κτλ και να κρίνουμε όλοι μας εκ του ασφαλούς .,Η σημερινή κατάσταση είναι τελείως διαφορετική. Θεωρούμε ότι πρέπει να αφήσουμε τις νοσταλγίες στην άκρη και να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που λέει ότι δεν υπάρχει ο μεγιστάνας που χώνει.. Επομένως η δύναμη της ομάδας είμαστε όλοι εμείς.,Όλοι όσοι αγαπάμε την ομάδα και την πόλη και θέλουμε το όνομα της να ταξιδεύει ποδοσφαιρικά όσο πιο μακρυά γίνεται στην Ελλάδα. Το έχουνε πει και άλλοι. Είναι προς το συμφέρον ολόκληρου του Νομού να υπάρχει η Καστοριά στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδος. Κίνητρο για τα παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο, κίνητρο για τους επιχειρηματίες, κίνητρο για εμάς αφού αποκτούν και πάλι νόημα οι Κυριακές μας.
Τι θέλουμε να πούμε με όλα αυτά ; Ότι πρέπει όλοι μας να αγκαλιάσουμε ακόμη περισσότερο την ομάδα του χρόνου. Να τη στηρίξουμε και να την προστατέψουμε. Συγκινούμαστε όταν βλέπουμε έστω και αυτά τα λίγα μικρά παιδάκια με το ερυθροκιτρινο κασκόλ στο, λαιμό. Έτσι ξεκινάει ένα ρυάκι που σιγά σιγά μπορεί να μετατραπεί σε ποτάμι.
Είμαστε Καστοριανοί. Είμαστε ΚΑΣΤΟΡΙΆ
Σ.Φ.Ο.Κ

Back to top button