ΓούναΚαστοριά

Επίσημη επίσκεψη μελών της κινεζικής Πρεσβείας στην Καστοριά (σειρά φωτογραφιών)

Σκοπός της επίσκεψης η ενημέρωση για τον κλάδο της γουνοποιίας και η δυνατότητα εξαγωγών καστοριανών προϊόντων στην κινεζική αγορά

Κατά τη διάρκεια της 48ης έκθεσης γούνας Καστοριάς και σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας, πραγματοποιήθηκε επίσημη επίσκεψη μελών της κινεζικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, η οποία διοργανώθηκε από την κ. Αθηνά Δίτσιου, σύμβουλο Διεθνών Σχέσεων και Στρατηγικής Επικοινωνίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση σε σχέση με τον κλάδο της γουνοποιίας καθώς και η δυνατότητα εξαγωγών καστοριανών προϊόντων στην κινεζική αγορά.

Η μονοήμερη επίσκεψη τους περιελάμβανε, πέρα από τη συνάντηση με τοπικούς φορείς και τη βόλτα στον χώρο των περιπτέρων της έκθεσης, την ξενάγησή τους με το καραβάκι του Δήμου Καστοριάς, ώστε να γνωρίσουν την ομορφιά του τόπου μας.

Τα μέλη της κινεζικής Πρεσβείας γνωστοποίησαν τις δυνατότητες εμπορικού αλλά και τουριστικού ενδιαφέροντος της περιοχής μας και δήλωσαν ότι ευελπιστούν να έχουμε πολύ σύντομα ουσιαστικά αποτελέσματα σε διάφορους τομείς.

Ευχαριστίες στους τοπικούς παραγωγούς οι οποίοι προσέφεραν απλόχερα τα προϊόντα τους, ως δείγμα της πραγματικής καστοριανής φιλοξενίας. 

 

 

 

 

Back to top button