Καστοριά

4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού: Ενημέρωση κι ευαισθητοποίηση σε θέματα υγείας (φωτο)

https://blogs.sch.gr/4dimarg/files/2023/05/%CE%912.jpg

Την Τετάρτη 3 Απριλίου 2023, επισκέφθηκαν το 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού, κατόπιν προσκλήσεως, οι νοσηλευτές του Κέντρου Υγείας Άργους Ορεστικού, κ.κ. Ζήσης Ναούμ και Αναστασία Σιάνη, προκειμένου να μας παρουσιάσουν το πρόγραμμα “Ενημέρωση & Ευαισθητοποίηση μαθητικού πληθυσμού σε θέματα Υγείας”, που εκπονείται από τον συγκεκριμένο φορέα, στους/στις μαθητές/μαθήτριες των τάξεων Πέμπτης και Έκτης .

Οι μαθητές και οι μαθήτριές παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και αντιλήφθηκαν την αξία και τη σημασία της γνώσης σε θέματα υγείας, καθώς και πώς μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη σωτηρία ενός συνανθρώπου μας.

Οι επιμορφωτές-νοσηλευτές, με τον καλύτερο τρόπο και με μεγάλη διάθεση και όρεξη, εκπόνησαν τη συγκεκριμένη δράση, για την οποία και τους ευχαριστούμε θερμά.

Το σχολείο οφείλει να συμβάλλει στη διαμόρφωση υπεύθυνων και ευαισθητοποιημένων πολιτών, πολιτών με συνείδηση και ενσυναίσθηση, των πολιτών του “αύριο”!https://blogs.sch.gr/4dimarg/files/2023/05/%CE%911.jpg

https://blogs.sch.gr/4dimarg/files/2023/05/%CE%913.jpghttps://blogs.sch.gr/4dimarg/files/2023/05/%CE%914.jpg

Back to top button