Αθλητικά

Α.Σ. Καστοριάς: Αποτελέσματα αγώνων πρωταθλήματος Παίδων Γ’ Ομίλου 2ης φάσης

2η ΦΑΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. – Γ΄ΟΜΙΛΟΣ

Αυλαία είχαμε στο Παιδικό πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.

Την Κυριακή για την προτελευταία αγωνιστική, η ομάδα μας είχε εύκολο απόγευμα στο Τσοτύλι, απέναντι στην Νεάπολη 47-75.

Την Τρίτη το βράδυ, φιλοξένησε τους Διόσκουρους Κοζάνης, σημειώνοντας άλλη μια νίκη 79-32. Έτσι ο Α.Σ. Καστοριάς τερμάτισε πρώτος και αήττητος στον όμιλό του.

Ακολουθεί την Παρασκευή 5/5 και την Κυριακή 7/5 το Final four της Ένωσης στο κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης Κοζάνης, όπου θα αντιμετωπίσει τον 2ο του άλλου ομίλου, Ηρακλή Κοζάνης. Τα άλλο ζευγάρι είναι Αρίων Πτολεμαΐδας-Διόσκουροι Κοζάνης.

Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας, να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια των παικτών μας, με την παρουσία τους στο γήπεδο.

Καλή επιτυχία!

Α.Σ. Καστοριάς Α΄ (Καραταγλίδης – Τερσενίδης): Στεφανής Γ., Φιλιππίδης Δ., Στεφανής Ορ., Παναγιωτίδης, Ντόντης, Λαγγιώτης, Ζήλας, Κώτσης Π., Κωνσταντίνου Γ., Μονοβασίλης, Μαυροδήμος, Κωνσταντίνου Ηλ., Εφραιμίδης και Καλαϊτζίδης Αν.

Μετά το τέλος του αγώνα με τους Διόσκουρους η ομάδα επισκέφτηκε την «κρεπερί Like» στο εμπορικό κέντρο Καστοριάς όπου απόλαυσε τις νοστιμιές της κρεπερί.

Ευχαριστούμε πολύ την «κρεπερί Like» και τον κ. Βαγγέλη Ντόντη για την ευγενική προσφορά του δείπνου προς τα παιδιά της ομάδας!

Back to top button