ΑθλητικάΚαστοριάΚοζάνη

ΑΣΜ Καστοριάς “Ο Κένταυρος”: Χρυσό μετάλλιο για Φώτη Τοκατλίδη και Θεοδώρα Πληκαδίτη στο 18ο τουρνουά πινγκ-πονγκ της Κοζάνης (φωτο)

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη το 18ο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Κοζάνης και η ομάδα του Σ.Ε.Α. Κοζάνης.

Συμμετείχαν αθλητές από τους τρεις συλλόγους της Δυτικής Μακεδονίας που δραστηριοποιούνται στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης: Α.Σ.Μ. Καστοριάς ο “Κένταυρος”, Σ.Ε.Α. Κοζάνης, Σάρισες Φλώρινας και από την Ήπειρο ο Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων.

Το συγκεκριμένο τουρνουά αποτελεί διαφήμιση για το άθλημα καθώς δίνει την ευκαιρία στα παιδιά για επιπλέον αγώνες αλλά και τη δυνατότητα σε νέους αθλητές να αγωνιστούν για πρώτη φορά και να πάρουν εμπειρίες.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συμμετείχε στις κατηγορίες των παίδων αλλά και γυναικών με τρεις αθλητές: Τοκατλίδης Φώτης, Παπαδόπουλος Δημήτριος, Ζυγάς Παναγώτης, και μια αθλήτρια την Πληκαδίτη Θεοδώρα.

Στην κατηγορία των παίδων ο Τοκατλίδης με εξαιρετικές εμφανίσεις κατέκτησε την 1η θέση δίχως να χάσει σετ στο τουρνουά, ο Παπαδόπουλος κατέκτησε την 3η θέση και ο Ζυγάς την 13η θέση.

Επίσης στην κατηγορία των γυναικών η Πληκαδίτη με πολύ καλές εμφανίσεις κατέκτησε την 1η θέση για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συγχαίρει τον Σ.Ε.Α. Κοζάνης για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία.

 

Back to top button