ΚαστοριάΝεστόριο

Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Καστοριάς για τα εγκαίνια και τις συναντήσεις με τον υπουργό και την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας

Ιδιαίτερη ημέρα σήμερα για τους Ακρίτες σε αυτόν τον τόπο. Επιτέλους η Καστοριά αποκτά το δικό της Αστυνομικό Μέγαρο, ένα νέο στολίδι στον τόπο μας, που αναβαθμίζει τις συνθήκες εργασίας αστυνομικών και συνοριακών φυλάκων αλλά και το επίπεδο εξυπηρέτησης των πολιτών.
Ως Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Καστοριάς βρεθήκαμε στα εγκαίνια του Αστυνομικού Μεγάρου και συνομιλήσαμε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου μας κ. Μιχάλη Καραμαλάκη αλλά και τον Αρχηγό του Σώματος Αντιστράτηγο κ. Λάζαρο Μαυρόπουλο. Είχαμε την ευκαιρία να δείξουμε στην Ηγεσία μας το σπουδαίο έργο που επιτελούμε και σε αυτά τα σύνορα αλλά παράλληλα να καταθέσουμε και την αναγκαιότητα να ενισχύσουμε και αυτή τη ζώνη μετά από 23 και πλέον έτη. Είναι ανάγκη οι νέοι άνθρωποι να παραμείνουν στο τόπο τους και να προσφέρουν στην Πατρίδα μέσα από την συνοριακή φύλαξη.
Η αγαστή συνεργασία που πετύχαμε από κοινού το προηγούμενο διάστημα με τον πολιτικό μας προϊστάμενο ήδη δημιουργεί ισχυρές βάσεις για το μέλλον και τον εκσυγχρονισμό των Υπηρεσιών μας.

Back to top button