Καστοριά

«Όλα ήταν τέλεια και τέλεια τελείωσαν»: Ο Ναούμ Δίτσιος θυμάται την άνοδο στη Basket League

Μια σπάνια δημόσια μπασκετική τοποθέτηση του κ. Δίτσιου, από το 2019 και άπαξ της αποχώρησής του από τα διοικητικά δρώμενα του συλλόγου

Το Kastoras Basketball είχε τη χαρά να φιλοξενήσει, σε προηγούμενη ανάρτησή του, ένα μικρό σχόλιο του πρώην προέδρου του Α.Σ. Καστοριάς κύριου Ναούμ Δίτσιου, το οποίο περιγράφει με λίγα λόγια την πετυχημένη σταδιοδρομία του στο διοικητικό θώκο των «γουναράδων».
Του Νίκο Καραμανλή
Μια σπάνια δημόσια μπασκετική τοποθέτηση του κ. Δίτσιου, από το 2019 και άπαξ της αποχώρησής του από τα διοικητικά δρώμενα του συλλόγου, που δράττομαι της ευκαιρίας να την κοινοποιήσω:
«Η Καστοριά γνώρισε πολλές επιτυχίες μέσα στην ιστορία της, κυρίως στο παιδικό και στο εφηβικό, με πολύ καλές εμφανίσεις και κατακτήσεις αξιοπρεπών θέσεων στις τελικές φάσεις των πρωταθλημάτων. Πήρε ανόδους στα εθνικά πρωταθλήματα με αποκορύφωμα την πρώτη θέση στην Β’ Εθνική στον Βόρειο Όμιλο.
Αλλά την μεγαλύτερη συγκίνηση ένιωσα όταν η Καστοριά ανέβηκε στην Basket League και μάλιστα στη θέση του Ολυμπιακού. Ήταν η μεγαλύτερη τιμή για τον σύλλογο και το μπάσκετ της Καστοριάς να παίρνεις σε τόσο ψηλό επίπεδο την θέση μιας τόσο μεγάλης ομάδας. Εκείνη η χρονιά, η τελευταία μου ως πρόεδρος ήταν γεμάτη συγκινήσεις, εμπειρίες, αλλαγή συναισθημάτων και μία φοβερή συγκυρία όπου από το ναδίρ εκτοξευόσουν στο ζενίθ χωρίς να το καταλαβαίνεις.
Μέσα σε όλα αυτά ένα Δ.Σ. ενωμένο και προσανατολισμένο στον στόχο και μία χούφτα φιλόδοξα και μαχητικά παιδιά κάτω από την καθοδήγηση του Νίκου Καράγιαννη και της προπονητικής ομάδας του. Όλα ήταν τέλεια και τέλεια τελείωσαν».
Ενώ, τοποθετήθηκε θερμά στον κόουτς της ανόδου στην Basket League Νίκο Καραγιάννη:
«Νίκο, όλοι όσοι σε γνωρίσαμε σε αγαπάμε για τον αδαμάντινο χαρακτήρα σου εσένα και την οικογένεια σου αλλά και σου πιστώνω ότι καλύτερο έζησα μέσα στο υπέροχο ταξίδι στην μικρή μπασκετική μου πορεία. Να είσαι εσύ και η οικογένεια σου καλά και να έχεις ακόμη πιο πολλές και σημαντικές επιτυχίες!».

Kastoras Basketball

Back to top button