ΚαστοριάΝεστόριοφωτορεπορτάζ

Η επίσκεψη του Τάκη Θεοδωρικάκου στη Διποταμία (φωτογραφίες – βίντεο)

Στο ορεινό χωριό της Διποταμίας βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 7 Μαΐου 2023 στα πλαίσια της επίσκεψης του στην Καστοριά για τα εγκαίνια του νέου Αστυνομικού Μεγάρου της πόλης, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκος.

Ρεπορτάζ: Μάριος Κωνσταντινίδης

Ο κ. Θεοδωρικάκος συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη και τοπικούς πολιτευτές είχε την ευκαιρία να συναντήσει και συνομιλήσει με πλήθος κόσμου στα καταστήματα που λειτουργούσαν εκείνη την ώρα στην περιοχή στην συνέχεια να συζητήσει με εκπροσώπους τις ενώσεις Αστυνομικών και Συνοριοφυλάκων Καστοριάς.

Στην συνέχεια τον κ. Θεοδωρικάκο υποδέχτηκε στην κεντρική πλατεία ο δήμαρχος Νεστορίου κ. Χρήστος Γκοσλιόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε τον Υπουργό για την συμβολή του σε θέματα που απασχολούν τον ακριτικό δήμος Νεστορίου και του δώρισε τον βιβλίο που ο ίδιος έχει γράψει για την τοπική ιστορία της περιοχής.

Τέλος ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Μιχάηλ Καραμαλάκης, συναντήθηκαν με εκπροσώπους τις ενώσεις Αστυνομικών και Συνοριοφυλάκων Καστοριάς, οπού συζήτησαν τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά πράττοντας το καθήκον τους.

Μεγάλο φωτορεπορτάζ στο ditikostipos.gr

 

 

Back to top button