ΕκδηλώσειςΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Η ξενάγηση του Τάκη Θεοδωρικάκου και της αστυνομικής και πολιτικής ηγεσίας στους χώρους του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Καστοριάς (φωτορεπορτάζ – βίντεο)

Μετά το πέρας της τελετής των εγκαινίων του Αστυνομικού Μεγάρου Καστοριάς, την Κυριακή 7 Μαΐου 2023, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του κτιρίου σύσσωμοι οι παρευρισκόμενοι από τον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, κ. Νικόλαο Έξαρχο.

Ρεπορτάζ: Μάριος Κωνσταντινίδης

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Θεοδωρικάκος συνοδευόμενος από το σύνολο της αστυνομικής και πολιτικής ηγεσίας που παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του νέου Αστυνομικού Μεγάρου της πόλης, ξεναγήθηκε στους υπερσύγχρονους χώρους του κτιρίου οπού και διαπίστωσε και ο ίδιος το μεγαλείο αυτού του έργου.

Ταυτόχρονα ο Υπουργός είχε την δυνατότητα να δει χώρους όπως το κλειστό σκοπευτήριο και το γυμναστήριο που παρόμοιοι του δεν υπάρχουν σε άλλο Αστυνομικό Μέγαρο της επαρχίας.

Οι νέες εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς είναι συνολικού εμβαδού 4.451 τετραγωνικών μέτρων, ενώ περιλαμβάνουν και σύγχρονο κλειστό σκοπευτήριο, χώρους Η/Μ/ εγκαταστάσεων, αποθήκες και χώρους στάθμευσης.

Παράλληλα διαμορφώθηκαν κατάλληλα χώροι που φιλοξενούνται οι αστυνομικές υπηρεσίες, κοιτώνες προσωπικού καθώς και αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.

Τέλος ακολούθησε δεξίωση όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν από κοντά με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Δείτε πατώντας ΕΔΩ το πλούσιο φωτογραφικό υλικό

 Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ξενάγηση στο νέο Αστυνομικό Μέγαρο Καστοριάς:

( Από κινητές συσκευές και τάμπλετ, παρακαλούμε προχωρήστε το βίντεο στο χρόνο 01:12:40 – Ευχαριστούμε για την κατανόηση )

 

 

Back to top button