ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

ΕΠΣ Καστοριάς: Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία το τουρνουά Κ12 και το Final 4 Κ14 (φωτογραφίες)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν το τουρνουά κατηγορίας Κ-12 της Ε.Π.Σ. Καστοριάς καθώς επίσης και το Final Four κατηγορίας Κ-14 τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο Μαυροχωρίου.

Ο Πρόεδρος και η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Καστοριάς συγχαίρουν για την συμμετοχή τους στις δύο αυτές διοργανώσεις όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, τους υπεύθυνους καθώς  και τους προπονητές των σωματείων.

Συγχαρητήρια στο σωματείο Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1980 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κατηγορίας Κ-14.

Οι νεαροί αθλητές μέσα από τους αγώνες που έδωσαν δίδαξαν ήθος  και ανέδειξαν απόλυτα  τη σημασία του «ευ αγωνίζεσθαι».Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε του υπεύθυνους του ΓΡΑΜΜΟΥ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ για την  συνδιοργάνωση των δραστηριοτήτων.Πρωταθλήτρια η Κ-14 της ΚαστοριάςΗ ομάδα της Κ-14 της Καστοριάς αναδείχθηκε πρωταθλήτρια του Πρωταθλήματος Κ-14 της Ε. Π. Σ. Καστοριάς, αφού κέρδισε στον τελικό την αντίστοιχη ομάδα του Παναργειακού Άργους Ορεστικού με σκορ 3-0.Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Νανάς, ο οποίος πέτυχε και τα τρία γκολ της Καστοριάς, γράφοντας το δικό του προσωπικό ρεκόρ κι επισφραγίζοντας, με τους υπόλοιπους εξαιρετικούς συμπαίκτες του, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την εξαιρετική πορεία της Κ-14 της Καστοριάς.Η κατάκτηση σήμερα του πρωταθλήματος, όσο και η κατάκτηση του κυπέλλου πριν λίγες μέρες, φέρνουν την νταμπλούχο πλέον Κ-14 της Καστοριάς σε περίοπτη θέση στο μυαλό όλων των Καστοριανών και σίγουρα το μέλλον της ανήκει.Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα Κ-14 της Καστοριάς αναδείχθηκε και πέρυσι πρωταθλήτρια του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Ε. Π. Σ. Καστοριάς.sentranews.gr

Back to top button