Καστοριά

Η Χρυσούλα Φιλίππου για την παραίτησή της

Κάνω αυτή την ανάρτηση για να απαντήσω στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν γύρω από το όνομα μου. Η επιστολή παραίτησης μου από την Κοινωφελή Επιχείρηση “Ορεστειάς” έγινε μετά από κοινή απόφαση με την ομάδα, όπως συμβαίνει και με κάθε αλλαγή θέσης κατά τη διάρκεια μιας τετραετίας της εκάστοτε αυτοδιοίκησης.
Η παραίτησή μου από Πρόεδρος της Δ.Ε.Π. είναι φυσικό επακόλουθο για όσους γνωρίζουν ότι κατά την αναδιάρθρωση των αντιδημαρχιών, Πρόεδρος της Δ.Ε.Π. είθισται να είναι ο εκάστοτε Αντιδήμαρχος Παιδείας.
Καταλαβαίνω ότι μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο, να μη ξεχνάμε όμως πως υπήρχαμε και θα υπάρχουμε πρώτα ο Θεός ως ο οντότητες και πέρα από τις εκλογές και αυτό που θα μας χαρακτηρίζει θα είναι το πολιτικό ήθος μας πάνω απ’ όλα.
Ουδέποτε είπα σε κάποιον ότι θα είμαι δίπλα του στις εκλογές πέρα από την ομάδα που ξεκίνησα και ουδέποτε έκανα συνάντηση με κάποιον εκτός ομάδας γι’ αυτό το λόγο, όπως θέλουν να κυκλοφορούν πολλοί και να λένε διάφορα.
Συνεχίζω να ανήκω στην ίδια ομάδα και εύχομαι σε όλους καλό αγώνα με ήθος και αξιοπρέπεια, γιατί μόνο έτσι θα πάμε μπροστά.
Συνεχίζουμε στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Back to top button