Καστοριά

Νέο τραγούδι για τον DEVIS και βιντεοκλίπ γυρισμένο στην Καστοριά

Ο γνωστός από το Fame Story, τραγουδιστής DEVIS επέλεξε την Καστοριά για να γυρίσει το νέο βίντεο κλίπ του για το τραγούδι του « Να’σαι καλά» που κυκλοφόρησε από την Panik Records μόλις χθες.

Ο Devis από την Κορυτσά κάνει χρόνια τώρα καριέρα στην Ελλάδα και την Αλβανία που πλέον είναι από τους δημοφιλέστερους Αλβανούς ερμηνευτές.

«Δεύτερη πατρίδα έχω την Καστοριά» δηλώνει στον alphafm.gr, « Ευχαριστώ τους Έλληνες ευχαριστώ τους φίλους μου Καστοριανούς, ευχαριστώ και τον Δήμο Καστοριάς για το νέο υπέροχο βίντεο κλιπ που φτιάξαμε πριν λίγες μέρες και μόλις κυκλοφόρησε» τονίζει μιλώντας στον Αντ. Παραρά.

Ο DEVIS σε συνεργασία και με τον Δήμο Καστοριάς γύρισε τοπικά το νέο εντυπωσιακό βίντεο κλιπ του με μοναδικές και υπέροχες εικόνες από την Καστοριά αλλά και μέσα από την λίμνη.

Οι συνεχόμενες προσπάθειες ανάδειξης και προβολής του δήμου αλλά και ολόκληρης της Π.Ε Καστοριάς φέρνουν καθημερινά τα αποτελέσματα με χιλιάδες επισκέπτες που δεν είχε δει ποτέ ο νομός τα προηγούμενα χρόνια, με τόση ένταση και συχνότητα

 

Back to top button