ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Electric Guitarlands: Όλες οι πληροφορίες για τη συναυλία στη Καστοριά

Αύριο Παρασκευή, 12 Μαΐου και από τη πόλη της Καστοριάς ξεκινάει η ελληνική περιοδεία του Electric Guitarlands, ως μέρος της ευρωπαϊκής τους περιοδείας!

Michael Angelo Batio (MANOWAR/NITRO) , Gus G. (FIREWIND, ex-OZZY, Solo) , Rowan Robertson (ex-DIO) και Andrea Martongelli (Ellefson / Soto) ενώνουν τις δυνάμεις τους και μαζί με πλήρη Ιταλική μπάντα (τύμπανα, μπάσο, φωνή) έρχονται στο Prague Live Stage στη Καστοριά για μια μοναδική συναυλία η οποία θα διαρκέσει για πάνω απο 2 ώρες!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 και η συναυλία ξεκινάει στις 22:00!

Ο κάθε κιθαρίστας θα έχει το δικό του αποκλειστικό μισάωρο, στο οποίο θα παρουσιάσει κομμάτια από τις μπάντες με τις οποίες έχει συνεργαστεί. Ο Robertson θα παρουσιάσει ένα αφιέρωμα στο θρυλικό DIO, ο GUS θα παρουσιάσει τη τελευταία του κυκλοφορία, ο Batio θα κάνει ένα ποτ πουρί από MEGADETH, PANTERA και άλλα συγκροτήματα, ενώ θα τον απολαύσουμε και με την  διπλή κιθάρα σε ένα απίστευτο show! Στο τέλος θα ανέβουν όλοι μαζί στη σκηνή για ενα απίθανο medley BLACK SABBATH και όχι μόνο!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το λάιβ, μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο GUS G, ΕΔΩ.

Η προπώληση θα συνεχίζεται ως αύριο (Παρασκευή) το απόγευμα στη τιμή των 20€ on line: https://www.viva.gr/tickets/music/gusg-batio-kastoria/καθώς και στα παρακάτω σημεία:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – Coffee Brown και Super Περιπτεράκι

ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ – Super Περιπτεράκι και Αρτοποιήματα Κύρου

Τα εισιτήρια στην είσοδο θα κοστίζουν 25€.

Facebook Event

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back to top button