Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Γιορτή της Μητέρας από το ΜΑΖΙ ΣΟΥ και το 4ο Δημοτικό Άργους Ορεστικού (φωτογραφίες – βίντεο)

Ο Σύλλογος ¨Μαζί Σου¨

και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού, σε μία ιδιαίτερη εκδήλωση, γεμάτη από ντροπαλά παιδικά χαμόγελα και έντονα συναισθήματα, αφιέρωσαν Μαζί την Γιορτή της Μητέρας σε όλες τις μητέρες της ζωής μας.

Με αμέριστη αγάπη μαθητές και μαθήτριες του Σχολείου, κάτω από τον συντονισμό της εκπαιδευτικού τους κ. Δέσποινας Σπυροπούλου, διάβασαν αποσπάσματα της ελληνικής και παγκόσμιας λογοτεχνίας, αφιερωμένα στην μητέρα, τραγούδησαν για την μαμά, παρουσίασαν στιγμιότυπα της καθημερινής μας ζωής με τη μάνα και χόρεψαν πιασμένα χέρι – χέρι με τις μαμάδες, κυκλώνοντας με αγάπη τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση.

Μας απέδειξαν ότι ένα παιδί δεν χρειάζεται πολλά, αρκεί να είσαι παρών. Να είσαι παρών στις καλές και στις κακές στιγμές, όταν θέλει να μοιραστεί τη χαρά του, να πει το πρόβλημά του, να εκφράσει πτυχές του εαυτού του. Με σεβασμό, διακριτικότητα αλλά κυρίως με περίσσεια αγάπη και στοργή.

Έφεραν σε όλους μας αναμνήσεις και συναισθήματα για την μαμά του καθενός μας και βοήθησαν να τα εκφράσουμε, γιατί η αγάπη του παιδιού γι’ αυτήν ποτέ δε χάνεται.

Ας μοιραστούμε μαζί με τα παιδιά μας το όραμα για μία κοινωνία αγάπης, κατανόησης και προσφοράς.

Την εκδήλωση τίμησαν

Ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Καστοριάς πατέρας Λεωνίδας

Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού κ. Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Ορεστικού κ.  Αλέξανδρος Καράτζιος

 

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά :

Στο πρόσωπο της διευθύντριας του Σχολείου κ. Σπυροπούλου, τους εκπαιδευτικούς του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού, οι οποίοι διδάσκουν στους μαθητές την εθελοντική προσφορά με περίσσια αγάπη.

Τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Τα μέλη της εθελοντικής ομάδας συνεργασίας της Δ.Ο.Υ. Καστοριάς και όλο το προσωπικό της, για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση.

Τον κόσμο, ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία τους, γεμίζοντας τον υπέροχο Νέο Χώρο Εκδηλώσεων του Σχολείου.

Τον χορηγό μας Φρέντυ Αλούση ¨Άνθη – Φυτά¨ ο οποίος για ακόμα μια χρονιά, πρόσφερε στις μητέρες άνθη και όχι μόνο.

Χρόνια Πολλά λοιπόν,

Στις μαμάδες που κυοφόρησαν για μήνες το παιδί ή τα παιδιά τους και αφιέρωσαν ώρες στο νανούρισμά τους…

Στις μαμάδες που υιοθέτησαν το παιδί ή τα παιδιά τους και λαχτάρισαν κάθε φορά που χτυπούσαν σε κάποιο ξέφρενο παιχνίδι…

Στις  μαμάδες που βρίσκονται σε κάποιο χώρο Νοσοκομείου δίπλα στα νοσηλευόμενα παιδιά τους και ανασαίνουν με κάθε δική τους ανάσα…

Στις  μαμάδες που κρύβουν τα δικά τους προβλήματα υγείας χαρίζοντας το καλύτερο χαμόγελο στα παιδιά τους …

Στις μαμάδες που καταθέτουν την ψυχή τους προσφέροντας αγάπη, ζεστασιά, φροντίδα όλο το 24ώρο, κάθε μέρα και κάθε ώρα, με απώτερο στόχο τα παιδιά να έχουν όλα όσα έχουν ανάγκη και δικαιούνται, να έχουν μέλλον μέσα στην κοινωνία και όχι έξω από αυτήν.

Χρόνια Πολλά Μαμά




 

 

Back to top button