ΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Ήταν η συναυλία της δεκαετίας για την Καστοριά (σειρά βίντεο και φωτογραφιών)

Κόσμος ήρθε από Γιάννενα, Κοζάνη, Πτολεμαϊδα, Γρεβενά, Βέροια, ακόμη και από την Αλβανία

Αυτό που ζήσαμε χθες στο Prague Live Stage ήταν υπεράνω προσδοκιών!
Μια απίστευτη συναυλία με τον κόσμο να γεμίζει ασφυκτικά το μαγαζί!
Αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε!
Δε θα κουραστώ να λέω ότι τέτοιες συναυλίες δίνουν ζωή στη πόλη μας, η οποία το έχει ανάγκη! Κόσμος ήρθε απο Γιάννενα, Κοζάνη, Πτολεμαϊδα, Γρεβενά, Βέροια, ακόμη και από Αλβανία για να απολαύσει αυτό το μουσικό σύμπλεγμα παγκοσμίως καταξιωμένων μουσικών που επισκέφθηκε τη Καστοριά!
Η πόλη μας για άλλη μια φορά διαφημίστηκε.
Για να κατανοήσετε ακόμη καλύτερα τη σημασία της συναυλίας, το σχήμα αυτό, το οποίο κάνει πανευρωπαϊκή περιοδεία, επέλεξε ΜΟΝΟ τη Καστοριά από όλες τις επαρχιακές πόλεις. Ελλάδα εμφανίζονται επίσης σε Θεσ/νίκη και Αθήνα! Φανταστείτε πόσο τυχεροί ήμασταν!
Ευχαριστούμε λοιπόν το κόσμο που στήριξε, τους Tania Rimou και ΝΙΚΟΣ ΝΕΔΑΝΗΣ για τη παραχώρηση του Prague Live Stage, τον Elias Aravides για τη συνεχόμενη και αποδοτική συνεργασία μας, το συνεργάτη μου Κώστας Μυλωνάς, τον Παρασκευά και το Mr.friday Music Store, τον Lazarou Konstantinos για τη σνεργασία του και τη συμβολή του στο να έχουμε το χθεσινό άψογο ηχητικό αποτέλεσμα, τον Argiris Irgis που για ακόμη μια φορά φιλοξένησε το συγκρότημα και το επιτελείο του στο Byzantium Hotel, τον Panos Natsis και το Pizza Petit snack bar για το φανταστικό γεύμα που προσέφερε στους μουσικούς, τους χορηγούς οι οποίοι στήριξαν για άλλη μια φορα και χωρίς αυτούς ίσως και να μη γινόταν το event: Konstantinos Savvidis, Giannis Pappas, Marios Christakis, Σάκης Φιλίππου και ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, το κατάστημα Κοσμήματα Τσολάκης, το Coffee Brown και όλα τα σημεία προπώλησης.
Μείνετε συντονισμένοι, έρχονται και άλλες δυνατές ανακοινώσεις!
Live Overdose Events



Δείτε όλα τα βίντεο και τις φωτογραφίες στην ανάρτηση του Ζήση Πετκανά:

Back to top button