ΕλλάδαΚόσμος

Νικητής στις εκλογές για το Δήμο Χειμάρρας ο Φρέντι Μπελέρης – Η πρώτη δήλωσή του μέσα από τη φυλακή

Νικητής αναδείχθηκε στις δημοτικές εκλογές για το Δήμο Χειμάρρας, ο Φρέντι Μπελέρης, ο οποίος έδινε μάχη σώμα με σώμα από την πρώτη κάλπη μέχρι και την τελευταία την 36η.
Επίσης στις εκλογές στο δήμο Φοινίκης νικητής είναι ο υποψήφιος του Κόμματος των Ελλήνων για το Μέλλον (ΜΕΓΑ) σε συνασπισμό με το κυβερνών Σοσιαλιστικό Κόμμα , Ρωμαίος Τσάκουλης με 41 % των ψήφων έναντι 29 % αντίστοιχα που πήραν οι δύο αντίπαλοί του.
Στο δήμο Δρόπολης νικητής με 80% των ψήφων είναι ο υποψήφιος του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Δημητράκης Τόλης
Η πρώτη δήλωση μέσα από τη φυλακή
Την πρώτη του δήλωση μέσα από τη φυλακή πραγματοποίησε ο ομογενής Φρέντι Μπελέρης, μετά τη νίκη του στις δημοτικές εκλογές για το Δήμο Χειμάρρας.
«Νίκησε η Δημοκρατία! Κέρδισε η Χειμάρρα! Ευγνωμονώ όσους επέδειξαν λεβεντιά. Συμμερίζομαι όσους υπέκυψαν στην τρομοκρατία. Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, όλοι οι πολίτες της Χειμάρρας και εγώ ως Δήμαρχος, πρώτος μεταξύ ίσων, περπατάμε ενωμένοι για να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί, υπερασπιζόμενοι την Δημοκρατία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα!» έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook.
Ο Τ. Θεοδωρικάκος για Φ. Μπελέρη: Ο λαός μίλησε, η Δημοκρατία δεν φυλακίζεται
«Συγχαρητήρια στον Φρέντι Μπελέρη για τη μεγάλη νίκη του στις δημοτικές εκλογές της Χειμάρρας. Η αλβανική κυβέρνηση οφείλει να τον αφήσει αμέσως ελεύθερο! Ο λαός μίλησε, η Δημοκρατία δεν φυλακίζεται»!
Σημειώνεται, ότι ο κ. Θεοδωρικάκος είχε ζητήσει από τον Αλβανό ομόλογό του την αποφυλάκιση του ομογενή υποψηφίου δημάρχου Χειμάρρας.

 

 

 

Back to top button