Καστοριά

Συγχαρητήρια της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς συγχαίρει δημόσια όλους τους συναδέλφους που συνέβαλαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του 25χρονου αλλοδαπού που μετέφερε 77 κιλά ακατέργαστης κάνναβης προσθέτοντας έτσι  στο ενεργητικό τους μια ακόμα μεγάλη επιτυχία.

Οι συνάδελφοι που υπηρετούν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς καθώς και στην Ομάδα Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας εργάζονται στις δύσβατες περιοχές της Ελληνοαλβανικής μεθορίου με φιλότιμο και αυταπάρνηση και έχουν καταφέρει να βάλουν φρένο στη βαριά εγκληματικότητα των συνόρων, διατηρώντας έτσι ψηλά το αίσθημα ασφαλείας στους συμπολίτες μας.

Για τον λόγο αυτό αισθανόμαστε ηθική υποχρέωση να συμβάλουμε στην ανάδειξη  του σημαντικού και πολυδιάστατου έργου τους το οποίο θα ήταν καλό να αναγνωρίζεται κι από τη Φυσική μας Ηγεσία.

Οι συνάδελφοί μας εργάζονται στην Ελληνοαλβανική μεθόριο με την ελπίδα να αναγνωριστεί από την πολιτεία η εργασία τους ως επικίνδυνη και με τη διαβεβαίωση ότι θα λάβουν ¨κάποια στιγμή¨ το επίδομα παραμεθόριων και προβληματικών περιοχών.

Η αλήθεια είναι μία και θα πρέπει να ειπωθεί. Οι ανωτέρω Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς από τη στιγμή της σύστασής τους, εκτελούν  το καθήκον τους  με το παραπάνω και αν η Φυσική μας Ηγεσία αμφιβάλει γι αυτό, μπορεί και να τις καταργήσει.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-                                                         -Ο-

Πρόεδρος                                         Γενικός Γραμματέας

ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης                                 ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Καστοριάς 25χρονος να έχει κρυμμένα στο αυτοκίνητό του 77 κιλά κάνναβης (βίντεο)

 

Back to top button