ΓούναΕκδηλώσειςΚαστοριά

Από το Παρίσι στην Καστόρια: Το Top Class International αναδεικνύει την υψηλή τέχνη της γούνας (φωτο)

Η παγκόσμια βιομηχανία της γουνοποιίας έδωσε το παρόν στη 48η Διεθνή Έκθεση Γούνας στην Καστοριά, από τις 27 έως τις 29 Απριλίου 2023 όπου 85 εκθέτες από ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις κορυφαίες σχεδιαστικές τάσεις.
Το φετινό καστοριανό Fashion Show που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του γνωστού επιχειρηματία της Καστοριάς, κ. Θύμιο Νακόπουλο στο πλαίσιο της 48ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας αποτέλεσε ένα εντυπωσιακό γεγονός, όπου οι κορυφαίοι σχεδιαστές μόδας είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους εμπνευσμένες από τη γούνα.
Η πασαρέλα του Fashion Gala έλαμψε με την παρουσία των διακεκριμένων μοντέλων του πρακτορείου Top Class International της κυρίας Marinas Papadopoulos. Τα μοντέλα φόρεσαν εντυπωσιακές δημιουργίες από γούνα, αποδεικνύοντας την πολυμορφία και την κομψότητα αυτού του υλικού, ενώ οι σχεδιαστές παρουσίασαν μοναδικά κομμάτια, ενσωματώνοντας τη γούνα με διάφορους τρόπους, από εντυπωσιακές γούνινες καμπαρντίνες και παλτό μέχρι διακριτικά αξεσουάρ και επεξεργασίες που αναδείκνυαν την υψηλή ποιότητα και την κομψότητα της γούνας.
Η επιμέλεια της καλλιτεχνικής διεύθυνσης ανήκε στη γνωστή σχολή London Makeup Institute LMI & 10 FA της Ιωάννας Μητακίδου, που δημιούργησε ένα υπέρλαμπρο στιλιστικά σύνολο για τα μοντέλα.
Το άψογο αποτέλεσμα ολοκλήρωσε η ομάδα KYANA, δημιουργώντας εντυπωσιακά και κομψά χτενίσματα για τα μοντέλα, χρησιμοποιώντας προϊόντα KYANA.
Το Fashion Gala αποτέλεσε ένα αναμφισβήτητα επιτυχημένο κομμάτι της 48ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας της Καστοριάς, προσφέροντας θέαμα και ενθουσιασμό μέσα από τις εντυπωσιακές δημιουργίες κορυφαίων εταιριών του κλάδου όπως οι Active, Alpha Furs & Fashion, Casiani, Efd Papadopoulos, Estel, Finezza, Manakas Gravas, Mantziaris Abee, Pt Furs, Siamos Kosmas, Soulis Furs, Tsoukas Bros, So Chic, Aggel Knitwear, Me And My, Twenty29fashion, Design By Nikos.
Η συμμετοχή του Top Class International στο Fashion Gala στη 48η Διεθνούς Έκθεσης Γούνας αποτέλεσε μια ακόμα επιτυχία για το πρακτορείο. Τα μοντέλα, που έχουν αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία λαμβάνοντας μέρος σε εβδομάδες μόδας και πασαρέλες γνωστών σχεδιαστών από πολύ μικρές ηλικίες, είναι πλέον έτοιμα και ανυπομονούν για την επόμενη πρόκληση, την 32η Εβδομάδα Μόδας που θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 11 Ιουνίου στην Αθήνα.

Πηγή: ka-business.gr

Το gala της 48ης Διεθνούς Εκθέσεως Γούνας Καστοριάς (67′ βίντεο – φωτογραφίες)

Back to top button