Κοζάνη

Κοζάνη: Οι εκλογές ξεκίνησαν στον φούρνο του Γ. Σιδέρη (εικονες)

Για μια ακόμη εκλογική αναμέτρηση, όπως είθισται τα τελευταία 20 περίπου χρόνια, στον φούρνο του Γιάννη Σιδέρη στην Κοζάνη, η κάλπη στήθηκε από τις 13 Μαΐου 2023. Στις “άτυπες” εκλογές αναμένεται να ψηφίσουν περισσότερα από 400 άτομα, μέχρι και αύριο Παρασκευή 19 Μαΐου, με τα αποτελέσματα να ανακοινώνονται μια μέρα πριν τις εκλογές της Κυριακής.

Το «exit poll», που δείχνει την τάση των ψηφοφόρων, όπως ο Γιάννης Σιδέρης αναφέρει, δεν έχει συνήθως μεγάλες αποκλίσεις από το τελικό αποτέλεσμα, σύμφωνα και με τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Αφού, όπως εξηγεί, οι Κοζανίτες γνωρίζουν για το γκάλοπ, που διεξάγεται…

Κοζάνη: Οι εκλογές ξεκίνησαν στον φούρνο του Γ. Σιδέρη

Προσέρχονται στον παραδοσιακό φούρνο και μαζί με την αγορά του ψωμιού ή των αρτοσκευασμάτων, παράλληλα ψηφίζουν

Το αποτέλεσμα συνήθως δείχνει την τάση, καθώς και ένα δείγμα των ποσοστών των κομμάτων, που κατέρχονται στις εκλογές με αποκλίσεις, 1,5 με 2 μονάδες.

Η κάλπη, στον φούρνο του Γιάννη Σιδέρηστην οδό Πύρρου 3 στην πόλη της Κοζάνης, θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και σήμερα το βράδυ, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται το αποτέλεσμα του άτυπου “exit poll” για την επερχόμενη εκλογική διαδικασία στις 21ης Μαΐου 2023.

ΕΡΤ Κοζάνης -Σύνταξη: Δέσποινα Αμαραντίδου

Back to top button