ΑθλητικάΚαστοριά

Ανακοίνωση της ομάδας της Καστοριάς

«Σήμερα συμπληρώνονται σαράντα τρία (43) χρόνια, από την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος, από την Καστοριά μας. Ένα γεγονός που μας έκανε περήφανους όλους τους Καστοριανούς κι έμεινε βαθιά χαραγμένο κι ανεξίτηλο, όχι μόνο στη μνήμη μας, αλλά και στη μνήμη όλων των Ελλήνων.
Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ μας, πριν σαράντα τρία (43) χρόνια, πέτυχε πραγματικά, ένα «θαύμα». Με την κατάκτηση του κυπέλλου έγραψε την δική της ιστορία στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου και αποτέλεσε την πρώτη επαρχιακή ομάδα που κατέκτησε το τρόπαιο, ανοίγοντας τον δρόμο, την όρεξη και την ελπίδα και στις άλλες επαρχιακές ομάδες που ακολούθησαν τα επόμενα χρόνια.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, ολόψυχα, όλους εκείνους που έβαλαν ένα λιθαράκι και συνετέλεσαν σε εκείνο το μεγάλο επίτευγμα, κάνοντας μας να αισθανόμαστε, για τέσσερεις (4) και πλέον δεκαετίες, μοναδικά, ξεχωριστοί για την υπέροχη εκείνη στιγμή.
Η φετινή επέτειος του κυπέλλου βρήκε την ομάδα μας στην Γ εθνική, όπου παρέμεινε στην πρώτη της εμφάνιση, μετά από πολλά χρόνια. Ευχόμαστε κι ελπίζουμε ότι η σημερινή μέρα θα αποτελέσει το εφαλτήριο για νέες επιτυχίες, που θα φέρουν και πάλι το όνομα ΚΑΣΤΟΡΙΑ σε ρόλο πρωταγωνιστή. Για να γίνει, όμως, αυτό χρειάζεται, απαραίτητα, τη συμπαράσταση όλων μας. Γιατί πολύ απλά η ΚΑΣΤΟΡΙΑ είναι υπόθεση όλων μας.
Εκείνη η μεγάλη εκείνη ομάδα του παρελθόντος, το άριστο κλίμα, η ενότητα και η ομόνοια που υπήρξε την τότε χρονική στιγμή, στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ, καθώς και η αγάπη, το ενδιαφέρον και η πίστη για κάτι μεγάλο, που έφεραν την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος, ας αποτελέσουν το φωτεινό παράδειγμα στην ομάδα μας για τη συνέχεια.
Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ από το βάθος της καρδιάς μας σε όλους τους συντελεστές, για αυτή την μοναδική στιγμή που μας χάρισαν. Τους ευχόμαστε Υγεία και τα καλύτερα στη ζωή τους».

Back to top button