Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Οι Xristos Tsif & Lost Boys μιλούν στον Ζήση Πετκανά λίγο πριν τη συναυλία του Σαββάτου

Με αφορμή την εμφάνισή τους στο La Maison, το Σάββατο 27 Μαΐου στο Άργος Ορεστικό, στην Καστοριά, ο Ζήσης Πετκανάς είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Xristos Tsif – ο οποίος μας συστήνει στους Xristos Tsif & The Lost Boys!

Οι Xristos Tsif & The Lost Boys, έρχονται στο Άργος Ορεστικό, για μια βραδιά γεμάτη μουσικές country, rockabilly, rock n Roll, western swing, honky tonk από τους καλύτερους στο είδος, όπου θα μας ταξιδέψουν πίσω στο 1950.

Τραγούδια original και διασκευές κομματιών από καλλιτέχνες όπως Danny Gatton, Les Paul, Vince Gill , Elvis Presley, Johnny Burnette μην το χάσετε!

Διαβάστε παρακάτω την πολύ όμορφη κουβέντα μας.

FB event: https://www.facebook.com/events/789859299203634

Event Calendar: https://rockoverdose.gr/calendar/xristos-tsif-lost-boys-live-la-maison/


RockOverdose: Καλωσορίσατε στο RockOverdose.gr. Αρχικά πείτε μας δυο λόγια για το group ώστε να σας γνωρίσει και ο κόσμος που πιθανόν δε σας ξέρει.

Xristos Tsif & The Lost Boys: Καλησπέρα είμαι ο Xristos Tsif και οι Lost Boys αποτελούνται από τους George Athana στο μπάσο, Billy the Box στα τύμπανα και Joan Prokopiou στα φωνητικά.
Δημιούργησα την μπάντα το 2009 και από τότε είμαστε full ενεργοί με εμφανίσεις Ελλάδα και εξωτερικό και δισκογραφικά με δυο album, ένα single και video clip στο Υoutube.
Παίζουμε Country, Rock n Roll, Rockabilly, Western swing ,Honky Tonk και ειμαστε σε περιοδεία από τον Μάρτιο.

RockOverdose:Έχετε ξεκινήσει μια σειρά εμφανίσεων σε διάφορες πόλεις και μέρη. Πώς είναι το feedback; Σίγουρα το έχετε ανάγκη και εσείς ως μουσικοί και καλλιτέχνες μετά από το «διάλειμμα» του covid, πως βλέπετε όμως και τις αντιδράσεις και του κόσμου; Τι διαφορά διακρίνεται σχετικά με το πριν και το τώρα;

Xristos Tsif & The Lost Boys: Όπως είπα και πριν είμαστε σε περιοδεία από τον Μάρτιο γυρνάμε όλη την Ελλάδα Bar to Bar , κάναμε μια επίσκεψη και Βαλκάνια (Sofia BG). Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την προσέγγιση του κόσμου και γενικά με όλη την φάση, είναι πολύ καλύτερα για μας ακόμα και από pro covid. Ο κόσμος είναι αρκετά ενθουσιασμένος γενικά με την μπάντα και με την προσέγγιση των κομματιών μας αλλά και ποιο διψασμένος για διασκέδαση μετά από όλα αυτά που περάσαμε. Όλο αυτό βγαίνει και σε μας γεμίζοντας μας ενέργεια και ζωντάνια παίζοντας από πόλη σε πόλη διασκεδάζοντας όσο πάει, αυτό φαίνεται εξάλλου σε κάθε έμφαση μας.

RockOverdose: Τι θα ακούσει κάποιος που θα έρθει στην εμφάνισή σας στο La Maison στο Άργος Ορεστικό το Σάββατο 27/5; Τι περιλαμβάνει το ρεπερτόριό σας;

Xristos Tsif & The Lost Boys: Το πρόγραμμα μας περιλαμβάνει τραγούδια original από την δισκογραφία μας ντουέτα με την γυναίκα μου μαζί στα φωνητικά και διασκευές κομματιών από καλλιτέχνες όπως Johnny Cash, Danny Gatton, Les Paul, Vince Gill , Elvis Presley, Johnny Burnette όπου θα σας ταξιδέψουν πίσω στο 1950.Ο ήχος μας είναι καθαρός και θυμίζει τις παλιές καλές rock n roll εποχές!

RockOverdose: Ποια τα μελλοντικά σας σχέδια; Υπάρχει σκέψη για κάποιο album εκτός από εμφανίσεις;

Xristos Tsif & The Lost Boys: Έκτος από τις προγραμματισμένες εμφανίσεις που έχουμε, το πλάνο είναι καινούργιο album το οποίο ήδη το δουλεύουμε και περιμένουμε να βρούμε χρόνο για να γυρίσουμε στις ηχογραφήσεις και να το κυκλοφορήσουμε ίσως τέλος Σεπτέμβρη.  Επίσης έχουμε στα σκαριά και κάποια video clip. Όλα αυτά όμως θα γίνουν αφού σταματήσουμε την περιοδεία (η οποία ξεκίνησε από ένα live και έχει γίνει περιοδεία) μέχρι στιγμής πάει στα τυφλά και κάθε φορά που νομίζουμε ότι τελειώσαμε για να κάτσουμε να ασχοληθούμε μονό με studio δουλειά το τηλέφωνο βαράει για το επόμενο live χαχαχχα. Μια χαρά φέτος όλα καλά μας πάνε, θέληση και όρεξη υπάρχει μπόλικη από εμένα και τα παιδιά, είμαστε δυνατή ομάδα και καλή παρέα πάνω απ’ όλα.

RockOverdose:Ποιος είναι ο στόχος σας με τη μπάντα; Είναι απλά ένα μέσο δημιουργικής έκφρασης ή το βλέπεται και διαφορετικά; Πως βλέπετε το ελληνικό τοπίο στο χώρο σας;

Xristos Tsif & The Lost Boys: Κοιτάξτε να δείτε εμείς σαν μπάντα έχουμε έναν μόνο στόχο, να περνάμε καλά παίζοντας μουσική, είναι μια ανάγκη έμφυτη και στους τέσσερις μας οπότε χωρίς αυτήν δεν μπορούμε. Κάνουμε το δυνατότερου που μπορούμε κρατώντας τον πήχη μουσικά πολύ ψηλά και παίζουμε όσο μας δίνεται η ευκαιρία περισσότερο. Αυτό θα κάνουμε πάντα όσο υπάρχει η φλόγα. Ο δρόμος του Rock n Roll δεν είναι και ο ποιο εύκολος δρόμος στην χώρα μας και ειδικά όταν οι ποιο νέες γενιές έχουν πάρει άλλα μονοπάτια (φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις) Το καλό είναι ότι πάντα θα υπάρχει το rock n roll γιατί έχει τα ποιο δυνατά θεμέλια, αυτά που ξεσηκώνουν απ’ όλες τις απόψεις τους ανθρώπους.

RockOverdose:Καλή επιτυχία σε ό,τι κάνετε!

Xristos Tsif & The Lost Boys: Σε ευχαριστώ πολύ για την συνέντευξη θα τα πούμε και από κοντά το Σάββατο στο La Maison. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά αξέχαστη!

Για το RockOverdose,

Ζήσης Πετκανάς 

Back to top button