ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Βίκτωρας Χαριζόπουλος πρόεδρος Α.Σ. Άργος Ορεστικό: “Πιο περήφανος από ποτέ!”

Δήλωση του προέδρου της ομάδας μπάσκετ του Άργος Ορεστικού

Μετά από 7 χρόνια ενασχόλησης μου με τον Α.Σ Άργος Ορεστικό μπορώ να πω πως νιώθω πιο περήφανος από ποτέ! Για τους παίκτες και τον προπονητή, για την πανάξια κατάκτηση του πρωταθλήματος Ανδρών, για τους εφήβους που κόντρα στα προγνωστικά κατέκτησαν την δεύτερη θέση στο δικό τους πρωτάθλημα αλλά και τους γονείς τους που τους θεωρώ σημαντικό κομμάτι της ομάδας.
Είμαι περήφανος που μπορώ να πω πως γίναμε κάτι παραπάνω από ένας απλός αθλητικός σύλλογος. Μέσα από την πορεία και τις δράσεις μας καταφέραμε να πετύχουμε μια πρωτοφανή συσπείρωση γύρω από την ομάδα. Απλοί φίλαθλοι με τα ταξίδια τους και την φωνή τους, επαγγελματίες και απλός κόσμος με την οικονομική στήριξη τους, θεσμοί με την αρωγή τους, ήταν όλοι τους σημαντικοί σε αυτή την προσπάθεια.
Είναι τιμή μου και νιώθω πολύ τυχερός που έχω δίπλα μου και συνεργάζομαι με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης. Όλοι μας διαφορετικοί χαρακτήρες αλλά με κοινά κίνητρα την προσφορά και την αγάπη για τον σύλλογο. Ενωμένοι δείξαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα.
Ανεβαίνουμε σκαλοπάτι και έχουμε μπροστά μας νέες προκλήσεις αλλά είμαι σίγουρος ότι με την στήριξη όλων σας θα τα καταφέρουμε.
Όλοι μαζί, στο σπίτι μας! Τα καλύτερα έρχονται!
Βίκτωρας Χαριζόπουλος

Back to top button