ΕκδηλώσειςΕλλάδαΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Η Καστοριανή Άννα–Μαρία Μανούρα εξελέγη “Miss Hellas 2023” (βίντεο)

Στον ξεχωριστό και γνωστό σε όλους πολυσύχναστο παραθαλάσσιο προορισμό στην Λεωφόρο Αλίμου, το Bolivar Beach Bar, έλαβαν χώρα στις 25 Μαΐου 2023 τα καλλιστεία Miss Ελληνική Ομορφιά, σε διοργάνωση Νίκου Μπάμπαλη με τον Γιάννη Βασιλειάδη της Kyana να είναι μέλος της κριτικής επιτροπής.
Τα καλλιστεία θύμισαν καλές παλιές εποχές.
Τα κορίτσια φόρεσαν δημιουργικές Damiano Milano ενώ ακόμα υπήρχε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με guest star στο τραγούδι την Αγγελική Ηλιάδη.
Παρέστησαν εκτός τον άλλον, ο γνωστός γλύπτης Εξηκίας Τριβουλίδης, το top model Πωλίνα Σανταλοβάκη, η Μαρία Αγραπίδου Αντιπρόεδρος Υγείας στις Γυναίκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης EUW και αρχισυντάκτης του Entertainment News Greece και ο Κώστας Ρεθυμνιωτάκης του Medikratis – Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής.
“Miss Hellas 2023” εξελέγη η Καστοριανή καλλονή Άννα – Μαρία Μανούρα.
Η Άννα – Μαρία γεννήθηκε στην Καστοριά (η μητέρα της είναι από τη Μηλίτσα) και σε ηλικία 5 ετών οι γονείς της μετακόμισαν στα Τρίκαλα.
Σπουδάζει στη Φιλοσοφική του πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ενώ ταυτόχρονα παρακολουθεί και την ιατρική αισθητική και ασχολείται με το μόντελινγκ.
Από μικρή αγαπούσε το μπαλέτο και τη ρυθμική γυμναστική.
Ευχαριστούμε τον Γιάννη Βασιλειάδη για την παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού.
Δημιουργία Βίντεο: Χρήστος Αρφάνης

entertainmentnews.gr

 

 

Back to top button