Καστοριά

Ζήσης Τζηκαλάγιας: Προέχει η αναγκαιότητα νίκης της Ν.Δ. από το προσωπικό εκλογικό αποτέλεσμα


Τιμητική αναφορά από τον έγκυρο ιατρικό ιστότοπο Medispin στο πρόσωπό μου και στη δική μου στάση και συμπεριφορά ως Βουλευτή- ιατρού στο ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού τον Μάρτιο του 2020,με πρωτοκαθεδρία της Καστοριάς στα κρούσματα και τους θανάτους, που δεν μου απέφερε όμως το προσδοκώμενο εκλογικό αποτέλεσμα.
Εγώ όμως συνεχίζω το χρέος μου προς την Καστοριά και την παράταξή μας, συνεχίζω να αγωνίζομαι για την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιουνίου.
Δείτε όλο το άρθρο στο medispin.blogspot.com
“Στο πρώτο κύμα της πανδημίας, την άνοιξη του 2020, είχε βρεθεί στο “μάτι του κυκλώνα” η Καστοριά, με σημαντική συρροή κρουσμάτων στην πόλη και μέσα στο νοσοκομείο της, ενώ εδώ καταγράφηκαν και οι πρώτοι νεκροί από κορωνοϊό πανελλαδικά. Ο βουλευτής της ΝΔ, πνευμονολόγος, Ζήσης Τζηκαλάγιας (φωτογραφία), ανακοίνωσε την πρωτοβουλία του να συστρατευτεί εθελοντικά στη μάχη, καθώς το νοσοκομείο δεν είχε ενεργό γιατρό της ειδικότητάς του από εξαμήνου. Έκανε πρωινές εφημερίες, εξετάζοντας κυρίως επείγοντα περιστατικά στο Πνευμονολογικό Ιατρείο, βοηθώντας ουσιαστικά αλλά και ηθικά – ψυχολογικά, όπως είχε πει τότε. Τρία χρόνια μετά, ο κ. Τζηκαλάγιας έχασε την βουλευτική έδρα, καθώς κατετάγη δεύτερος, πίσω από την Μαρία Αντωνίου, επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, δασολόγο στο επάγγελμα.”

Back to top button