Καστοριά

Κίμων Μηταλίδης: Ως εδώ!

Κάποια στιγμή και στον μικρόκοσμο μας οι υπηρεσιακοί παράγοντες θα πρέπει να ασχολούνται με την ουσία και να μην ασκούν πολιτική.
Σαν Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς θέλω να πω στον κ. Ξανθόπουλο ότι αυτό που διακαώς επιθυμεί θα βρει τοίχο. Δεν έχει αντιληφθεί την αναστάτωση που προκαλεί σε δεκάδες γονείς και τα παιδιά τους όταν κάνει τέτοιες δηλώσεις.
Ποιον σκοπό εξυπηρετεί; Έχει μιλήσει με τους υπεύθυνους ή αυθαίρετα διατείνεται ότι θα κλείσει το μεγαλύτερο σχολείο στον ιστό της πόλης;
Η απάντηση προς το πρόσωπό του θα έρθει άμεσα από το Σύλλογο αλλά και τους γονείς.
Σαν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς και μέλος της παράταξης”Ώρα για δουλειά”, δηλώνω προς πάσα κατεύθυνση πως όσο περνάει από το χέρι μου, η οποία υποβάθμιση ή συγχώνευση σχολείου της πόλης και προφανώς και του 4ου Δημοτικού, θα με βρει απέναντι με όποιο πρόσφορο μέσο θα έχω στα χέρια μου για όσο καιρό θα βρίσκομαι στη θέση μου.
Είναι καιρός σε αυτήν την πόλη να μιλάμε ανοιχτά και να λέμε ο καθένας την αλήθεια και όχι να κρυβόμαστε πίσω από τρίτους.
Κανένα κλείσιμο σχολείου καμία συγχώνευση, σε κάθε άλλη περίπτωση ο κάθε υπεύθυνος θα αναλάβει τις συνέπειες των πράξεων του.

Υπέρ της μεταστέγασης του 4ου Δημοτικού Καστοριάς ο διευθυντής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (συνέντευξη)

 

 

 

Back to top button