Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Βράβευση Πάνου Κεπαπτσόγλου (φωτο)

Για τις πρωτοποριακές και καινοτόμες ενεργειακές πράσινες δράσεις του Δήμου βραβεύτηκε χθες ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού, Πάνος Κεπαπτσόγλου, στο πλαίσιο του 4ήμερου Επιστημονικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.
Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες συναντήσεις των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης που θέτει στο επίκεντρο τις πρότυπες περιβαλλοντικές πολιτικές και στοχεύει στην ανάδειξη και προβολή του ρόλου των ΟΤΑ.
Ο κ. Κεπαπτσόγλου δήλωσε: “Με μεγάλη χαρά παραβρέθηκα χθες στο 4ήμερο Επιστημονικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» στην Αθήνα για να παραλάβω το τιμητικό βραβείο για τις ενεργειακές πράσινες δράσεις που σχεδιάζουμε και υλοποιούμε στο Δήμο Άργους Ορεστικού. Με όραμα, συνεχίζουμε να πηγαίνουμε το Δήμο μας μπροστά”
Το έργο που συντελείται στον Δήμο Άργους Ορεστικού αναγνωρίζεται για ακόμη φορά πανελλαδικά, επιβραβεύεται και λειτουργεί ως πρότυπο και πρωτοπόρο για ολόκληρη τη χώρα.

 

 

Back to top button