ΑθλητικάΚαστοριά

Μπαράζ: Βαριά ήττα της Αστραπής Μεσοποταμίας από τον Άρη Φιλιατών (φωτο – αποτελέσματα – βαθμολογία)

Την τρίτη ήττα – πρώτη εκτός έδρας – σε ισάριθμους αγώνες γνώρισε η Αστραπή Μεσοποταμίας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ. Οι κιτρινόμαυροι που είχαν αγωνιστικά προβλήματα και ελλείψεις, πραγματοποίησαν απογοητευτική εμφάνιση, γνωρίζοντας μία από τις πιο βαριές ήττες στην ιστορία τους.

Ο αγώνα εξελίχθηκε σε έναν επιθετικό μονόλογο για τους γηπεδούχους, οι οποίοι από πολύ νωρίς πήραν το προβάδισμα στο σκορ, καθαρίζοντας το ματς από το α’ ημίχρονο. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Αστραπής είχε φιλότιμες προσπάθειες, ωστόσο, όμως υπέκυψε φυσιολογικά στην ανωτερότητα των αντιπάλων τους.

Το σκορ άνοιξε στο 3′ ο Τ. Γώγος με κοντινό πλασέ δίνοντας το προβάδισμα για τον Άρη και ο Χ. Ιωακειμίδης στο 10′ διπλασίασε τα τέρματα που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο ο Αρης Φιλιατών βρήκε περισσοτέρους κενούς χώρους στην άμυνα της Μεσοποταμίας και σκόραρε ακόμα 4 φορές με τους Γ. Δανδάκη (2) ,Τ. Γώγο και Γ. Μίγκο για το 6-0 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Ο Άρης Φιλιατών εύχεται καλή συνέχεια στην ομάδα της Αστραπής Μεσοποταμίας και κάθε επιτυχία στις μελλοντικές τους προσπάθειες καθώς είναι μια οργανωμένη ομάδα που παρά τις έλλειψες της αυτή την εποχή παλεύει όλα τα παιχνίδια και τους αξίζουν συγχαρητήρια γι’ αυτό.

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ.  Μεϊμαρίδης, Αμανατίδης (Κουσίδης), Κράτσιος, Τσακλίδης, Καραμανίδης, Παλαιδήμος Κώστας, Αντωνιάδης, Ψωμιάδης (Αμανατίδης), Παλαιδήμος Ανεστης, Πασιώλης (Λαζαρίδης), Σωτηριάδης.

4η αγωνιστική
ΑΕ Μεσολογγίου – Θ. Λούρου 1-0
Άρης Φιλιατών – Αστραπή         6-0
Θύελλα Κατσικάς – Αναγ. Άρτας 1-0
Ρεπό: Θιναλιακός
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Θύελλα Κατσικάς 8
2. ΑΕ Μεσολογγίου 7
3. Αναγέννηση Άρτας 6
4. Άρης Φιλιατών         5
5. Θιναλιακός         4
6. Θρίαμβος Λούρου 2
7. Αστραπή Μεσοποταμίας 0
*Αναγέννηση Άρτας, Αστέρας Μεσοποταμίας και Άρης Φιλιατών έχουν κάνει το ρεπό τους
Επόμενη αγωνιστική (31/5, 17.00)
ΑΕ Μεσολογγίου – Θύελλα Κατσικά
Θιναλιακός – Άρης Φιλιατών
Αναγέννηση Άρτας- Αστραπή Μεσοποταμίας
Ρεπό: Θρίαμβος Λούρου

Back to top button