ΚαστοριάΝεστόριο

Κεραία κινητής τηλεφωνίας θα εγκατασταθεί στον Γράμμο (φωτο)

Επίσκεψη στο χωριό Γράμμος, για τον σχεδιασμό της διαδρομής που θα χρησιμοποιηθεί για την εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας.
Σήμερα 30 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε αυτοψία στα δυσπρόσιτα σημεία της διαδρομής προς την περιοχή Γκούβα που βρίσκεται πάνω από το χωριό Γράμμος της Π.Ε. Καστοριάς.
Παρόντες ήταν ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Καστοριάς Στέλλιος Κοτσάκος, ο προϊστάμενος του αμαξοστασίου Π.Ε. Καστοριάς Γιάννης Πολυχρονόπουλος και οι συνεργάτες της COSMOTE AE.
Σκοπός της επίσκεψης ήταν ο καθορισμός των σημείων του δρόμου όπου απαιτείται παρέμβαση από τα μηχανήματα της Περιφέρειας, καθώς και διάνοιξη δρόμου στο τελευταίο κομμάτι της διαδρομής, έτσι ώστε να επιτευχθεί η πρόσβαση των οχημάτων και των εργατών για την εγκατάσταση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας, η οποία θα εξυπηρετεί τις γύρω περιοχές.
Το μακροχρόνιο αίτημα των κατοίκων του Γράμμου και της ευρύτερης περιοχής υλοποιείται με την εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας, η οποία θα καλύψει τις επικοινωνιακές ανάγκες τους.
Θωμάς Μάνος

Back to top button