Καστοριά

Ευχές για τις πανελλαδικές εξετάσεις από την Ολυμπία Τελιγιορίδου

Αγαπητοί και αγαπητές μαθητές και μαθήτριες που συμμετέχετε στις Πανελλαδικές εξετάσεις σας εύχομαι από καρδιάς σε αυτόν τον δύσκολο αλλά και όμορφο αγώνα που ξεκινάει σε λίγες ώρες να καταφέρετε να βγείτε νικητές κατακτώντας τους στόχους σας.

Με τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει τα προηγούμενα χρόνια και με την ηρεμία, την ψυχραιμία και την αυτοπεποίθηση που απαιτείται σε κάθε δύσκολη δοκιμασία είμαι βέβαιη πως θα καταφέρετε τα προσδοκώμενα για εσάς αποτελέσματα.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένα σημαντικό σταυροδρόμι στην ζωή σας που θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στη μνήμη σας. Προσπαθήστε, αγωνιστείτε και βαδίστε το δρόμο της γνώσης και της μόρφωσης. Διαβείτε σε αυτόν το δρόμο χωρίς άγχος με το βλέμμα στο μέλλον που τώρα αρχίζει και θα σας παρουσιάζει πάντα ευκαιρίες που μπορούν να σας οδηγήσουν στην ευτυχία και την αυτοπραγμάτωση.

Τώρα αρχίζουν όλα για εσάς! Να είστε πάντα καλότυχοι και να έχετε πάντα δίπλα σας ανθρώπους που σας νοιάζονται και σας στηρίζουν όπως οι καθηγητές και οι κηδεμόνες σας!

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ

Back to top button