Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

“Περίεργο προεκλογικό παιχνίδι στις πλάτες των παιδιών μας”

Παρατηρούμε τις τελευταίες μέρες να εκτυλίσσεται ένα περίεργο προεκλογικό παιχνίδι στις πλάτες των παιδιών μας. Πέρυσι τέτοιον καιρό δώσαμε τον αγώνα μας για να μείνει το σχολείο μας ακέραιο, όπως έπρεπε. Σε αυτόν τον αγώνα, λοιπόν, λίγοι ήταν αυτοί που στάθηκαν στο πλευρό μας, εστιάζοντας στο να μείνει ζωντανό το σχολείο και η γειτονιά μας, δίχως να στοχοποιήσουμε άλλα σχολεία, όπως επιχειρείται τώρα.
Όλοι αυτοί που κάνουν σήμερα προεκλογικές ανακοινώσεις στον τύπο δεν ενδιαφέρθηκαν πέρυσι για την ψυχολογία των δικών μας παιδιών , που ήταν στην τελευταία τάξη.
Τόσα χρόνια η Καλλιθέα, η γειτονιά μας, μένει ζωντανή λόγω των σχολείων μας, που είναι άρρηκτα δεμένα με την κοινωνική ζωή των κατοίκων της περιοχής, χωρίς να σημειωθεί κανένα κυκλοφοριακό πρόβλημα.
Καλό θα είναι όσοι θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά, να ενδιαφερθούν για την ουσιαστική ανάπτυξη της πόλης, ώστε να μην χρειάζεται να μιλάμε για κλείσιμο ή συγχώνευση  σχολείων .
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς, καθώς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλλιθέας δηλώνουμε απερίφραστα την συμπαράστασή μας στους γονείς και τους μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς.
ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 6ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

 

 

 

Back to top button