Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Πολιτιστικός Σύλλογος Κωσταραζίου: Δωρεάν τεστ ΠΑΠ και δράση για το περιβάλλον (φωτογραφίες)

Μετά από την πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κωσταραζίου ήταν παρών στο Κωσταράζι το ιατρικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Άργους Ορεστικού, για να προσφέρει δωρεάν τέστ ΠΑΠ και αιματολογικές εξετάσεις, σε όσες γυναίκες το επιθυμούσαν!
Η πρόληψη και η εξέταση σώζει ζωές!
Πρώτα από όλα είναι η υγεία μας!
Θέλουμε να εκφράσουμε, τις θερμές ευχαριστίες μας στο Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού και σε όλο το ιατρικό προσωπικό όπου σήμερα ήταν μαζί μας.
Επίσης, σεβόμενοι την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου), μέλη του Συλλόγου βρέθηκαν στο Δημοτικό Σχολείο Κωσταραζιου και προχώρησαν σε εκπαιδευτική ενημέρωση των μαθητών-τριών, σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος.
Στον προαύλιο χώρο του σχολείου, πραγματοποιήθηκε φύτευση λουλουδιών και στη συνέχεια μοιράστηκαν μικροί κάδοι ανακύκλωσης σε όλους τους μαθητές-τριες, προσφορά του Συλλόγου μας, μαζί με ξυλομπογιές και ενημερωτικά φυλλάδια προσφορά του δήμου Άργους Ορεστικού.
Επενδύουμε στα παιδιά μας γιατί αυτά είναι το μέλλον!
Ευχαριστούμε θερμά την διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Κωσταραζίου, Αριστέα Τσουμάνα, μαζί με όλους του εκπαιδευτικούς.
Την επιστήμονα Άννα Αντωνιάδου, που με ανιδιοτέλεια και εθελοντισμό υλοποίησε την ενημέρωση των παιδιών.
Τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων που ήταν παρών δίπλα μας.
Τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και την συμμετοχή τους στην δράση.
Τον Δήμο Άργους Ορεστικού για υλική υποστήριξη.
Πολλά συγχαρητήρια στα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κωσταραζιου, που εθελοντικά για άλλη μια φορά, έκαναν ότι χρειαζόταν για να υλοποιηθούν οι δράσεις, έχοντας βαθειά ενσυναίσθηση του κοινωνικού έργου που πρέπει να επιτελείται.
Πολιτιστικός Σύλλογος Κωσταραζίου

 

 

Back to top button