Κόσμος

ΗΠΑ: Κατά συρροή δολοφόνος στο Όρεγκον – Σύσταση των Αρχών να προσέχουν οι γυναίκες

Σε διάστημα 3 μηνών 6 αγνοούμενες γυναίκες από 22 μέχρι 40 ετών, εντοπίζονται νεκρές σε διάφορα απομονωμένα σημεία στην περιοχή του Πόρτλαντ στην πολιτεία Όρεγκον. Οι αρχές πλέον ερευνούν το ενδεχόμενο να έπεσαν θύματα του ίδιου κατά συρροή δολοφόνου.

Τελευταία βρέθηκε νεκρή, στις 7 Μαΐου στη δασική περιοχή ‘Ιγκλ Κρικ η 22χρονη Άσλεϊ Ρίαλ, αγνοούμενη από τα τέλη Μαρτίου, όταν κάμερα την κατέγραψε να βγαίνει από φαστ-φουντ.

Το πτώμα της Τζοάνα Σπίκς, 32 ετών, βρέθηκε στις 8 Απριλίου μέσα σε αχυρώνα στην κομητεία Κλαρκ του Ρίτζφιλντ μόνο λίγες μέρες μετά την εξαφάνισή της. Αυτό επέτρεψε στις αρχές να επιβεβαιώσουν ότι δολοφονήθηκε χτυπημένη στο κεφάλι και μεταφέρθηκε εκεί από το σημείο της δολοφονίας της .

Ακόμα δύο γυναίκες βρέθηκαν νεκρές στην κομητεία Μολτνόουμα.  

Η πρώτη αγνοείτο από τις 22 Δεκεμβρίου, ενώ η δεύτερη υπολογίζεται ότι ήταν ιθαγενής με καταγωγή από την Αλάσκα.

Στα τέλη Απριλίου εντοπίστηκαν νεκρές σε διαφορετικά σημεία η24χρονη Τσάριτι Πέρι και η Μπρίτζετ Γουέμπστερ, 31 ετών, εξαφανισμένες και οι δύο από τις αρχές Μαρτίου.

Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να συνδέσει τους έξι ύποπτους θανάτους και συνιστά σε όλες τις γυναίκες να προσέχουν.

ertnews.gr

Back to top button