ΚαστοριάΠροκηρύξεις

Καστοριά – Ι. Σινάτκας: “Τελευταία ευκαιρία να αξιοποιήσουν οι ωφελούμενοι εργαζόμενοι το Voucher των 400€”

Ως Επιστημονικός Υπεύθυνος προγραμμάτων κατάρτισης που υλοποιήθηκαν από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας τόσο στην Καστοριά εργαζομένων όσο και στην Κοζάνη ανέργων, την περίοδο Απριλίου-Μαΐου, νιώθω την ανάγκη να συγχαρώ και ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές που οδήγησαν στην εξαιρετικά πετυχημένη ολοκλήρωσή τους.

Θυμίζω ότι τα προγράμματα αυτά των εργαζομένων διαδέχθηκαν τα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης των ανέργων, τα οποία υλοποιήθηκαν με επιτυχία τον περασμένο χειμώνα.

Υπάρχει μια τελευταία ευκαιρία να αξιοποιήσουν οι ωφελούμενοι το Voucher που απέκτησαν και να μη χάσουν το επίδομα των 400€.

Το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου στην Καστοριά, έχει προγραμματίσει να υλοποιήσει την περίοδο 7 Ιουνίου μέχρι την 15 Ιουλίου 2023 το τελευταίο σχετικό πρόγραμμα. Τα μαθήματα θα είναι απογευματινές ώρες τρεις φορές την εβδομάδα. Μόνο τρεις ημέρες, οι οποίες έχουν επιλεγεί κατάλληλα για να διευκολύνουν  και τους μακρινούς, καθ’ όλη αυτή τη διάρκεια του προγράμματος, αφορούν κατάρτιση με φυσική παρουσία. Όλες οι υπόλοιπες ημέρες αφορούν εξ΄ αποστάσεως κατάρτιση. Δηλαδή τις παρακολουθεί ο καταρτιζόμενος από το δικό του χώρο μέσω ηλεκτρονικής συσκευής. 

Όσοι ενδιαφέρονται, πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα στο email [email protected] ή στο τηλέφωνο 2467440009. Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με Voucher που διαθέτετε, επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες στο 2467440038.

[ Ιδιαίτερη αναφορά και συγχαρητήρια για την άψογη συνεργασία και την επαγγελματική συμπεριφορά, οφείλω στην επιχείρηση ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε. ΑΜΑΛΘΕΙΑ, η οποία ανέλαβε την υποχρέωσή μας ως προς τα εδέσματα και ροφήματα προς τους καταρτιζόμενους.

Η πολύ καλή συνεργασία μου με τις υπευθύνους της επιχείρησης στην Καστοριά, κας Καμπακάκης Γεωργίας  και της κας Γιάννας στην Κοζάνη,  η αποτελεσματική συνεννόηση και υποδειγματική τους συνέπεια, επέφεραν το ιδανικό αποτέλεσμα. Η ποιότητα δε των προϊόντων, η ποικιλία, οι ποσότητες αλλά και οι πρόσθετες υποβοηθητικές υπηρεσίες εξοπλισμού ήταν εξαιρετικές.

Για το λόγο αυτό ευελπιστώ ότι και σε επόμενες παρόμοιες δραστηριότητές του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ., θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας το ίδιο αποτελεσματικά.]

Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος

Σινάτκας Ι.

Καθηγητής

Back to top button