Ελλάδα

Καβαλά: Συγκλονιστικά είναι τα νέα στοιχεία για τον θάνατο της 68χρονης

Συγκλονιστικά είναι τα νέα στοιχεία που προκύπτουν για τον θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου στην Καβάλα, καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ThessToday.gr προκύπτει ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι δεν πρόκειται για ανθρώπινη παρέμβαση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΟΛΝΑΡΑΣ

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες όλα οδηγούν στο σενάριο ο θάνατος της 68χρονης να επήλθε από χτυπήματα του κριαριού, με το ThessToday.gr να παρουσιάζει όλα όσα προηγήθηκαν μέχρι τη στιγμή που ο ανιψιός της, την εντόπισε νεκρή κοντά στο ποιμνιοστάσιό της, στο Ποδοχώρι.

Έτσι λοιπόν από τα νεότερα ευρήματα προκύπτει επιβεβαιωμένα ότι την Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι η 68χρονη έφυγε μόνη της από το σπίτι με τις κινήσεις της να καταγράφονται από κάμερες ασφαλείας. Μια ώρα αργότερα (στις 4 το μεσημέρι) ο προμηθευτής της ανέβηκε με το αμάξι στο ποιμνιοστάσιό της ώστε να της δώσει την τροφή για τα αμνοερίφιά της, με τις κινήσεις του επίσης να καταγράφονται από τις κάμερες ασφαλείας και μάλιστα, έχει αποκλειστεί από το κάδρο «υπόπτων» που συνδέονται με το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας, καθώς αμέσως μετά επέστρεψε πίσω. Φτάνουμε στο διάστημα 5-6 το απόγευμα -οπότε προσδιορίζεται η ώρα θανάτου- με την 68χρονη να πέφτει νεκρή στο έδαφος, σε ένα σημείο όπου δεν εντοπίστηκε κανένα σημάδι πάλης.

Τα παραπάνω λοιπόν στοιχεία, καθώς και η επαναληπτική αυτοψία που ακολούθησε, έχουν οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι η κτηνοτρόφος έχασε τη ζωή της μετά από χτυπήματα ενός άγριου κριαριού, άνω των 70 κιλών, που και στο παρελθόν είχε σπάσει πόρτες χρησιμοποιώντας τα πόδια και τα κέρατά του. Βέβαια, οι αρμόδιοι διατηρούν μια επιφύλαξη και αναμένουν τα αποτελέσματα του DNA από τα νύχια και τα ρούχα της, τα οποία σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του ThessToday.gr θα είναι γνωστά σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.

Το πιο «σπάνιο» περιστατικό

Μέχρι και σήμερα οι δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας δεν έχουν προχωρήσει σε καμιά προσαγωγή και μάλιστα έχουν αποκλείσει και το σενάριο της γυναικοκτονίας -το θεωρούν χρονολογικά αδύνατον να έχει συμβεί-. Ενδεικτικό της υπόθεσης, ωστόσο, αποτελεί το γεγονός ότι ο έμπειρος ιατροδικαστής της Κομοτηνής έχει χαρακτηρίσει το περιστατικό ως το πιο «σπάνιο» που έχει συναντήσει στα 40 χρόνια της διαδρομής του, ιδιαίτερα μετά τα ευρήματα που φανέρωσαν τρία με τέσσερα χτυπήματα στον θώρακα, τα οποία προκάλεσαν ρήξη σπλήνας και πνεύμονα και τα οποία, τελικά, οδήγησαν στην εσωτερική αιμορραγία.

thesstoday.gr

Back to top button