Άργος ΟρεστικόΕλλάδαΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Χρήστος Κοβατσιάδης: Αποσύρθηκε από υποψήφιος δήμαρχος – Θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Στην πορεία του αγώνα μας διαπιστώσαμε ότι η δυναμική μας δεν θα ήταν αρκετή για να διαμορφώσουν κλίμα νίκης και αντικατάστασης της παρούσας διοίκησης

Ξεκίνησα, ξεκινήσαμε μια πορεία για να αλλάξουμε την διοίκηση του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, με την παράταξη που δημιουργήσουμε “ΕΛΠΙΔΑ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ”. Στην πορεία του αγώνα μας διαπίστωσα, διαπιστώσαμε ότι η δυναμική μας δεν θα ήταν αρκετή για να διαμορφώσουν κλίμα νίκης και αντικατάστασης της παρούσας διοίκησης. Θα χρειαζόμαστε περισσότερη δυναμική και ανθρώπινο δυναμικό για να επιτευχθεί αυτό. Για αυτό αποφασισα, αποφασίσαμε ως παράταξη να συνεργαστούμε και να συμπορευτούμε με τον συνδιασμό της κ. Μανούκα Μαρίας “Μαζί στην Ανάπτυξη”.
Παρόλο της προσωπικές φιλοδοξίες μου, ως Υποψήφιος Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, προτίμησα για το κοινό καλό να συνεργαστώ ως παράταξη για να αλλάξουμε την καθημερινότητα των δημοτών, και να μπορούμε να επιτύχουμε την νίκη στις Δημοτικές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου 2023. Όλοι μαζί θα δώσουμε την μάχη ενωμένοι για να επιτύχουμε την νίκη. Θα παραμείνω δημιουργικός δίπλα στον δημότη, αφουγκράζοντας τα προβλήματα των δημοτών και θα δώσω την μάχη για την επίλυση τους. Θέλω με την συνδρομή μου την βελτίωση της καθημερινότητας της ζωής των δημοτών Κορδελιού – Ευόσμου. Θέλω να ευχαριστήσω την κ. Μανούκα Μαρία Υποψήφια Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου για την πρόταση συνεργασίας που μου έκανε για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Ξεκινούμε μια νέα πορεία για την νίκη και θέλω, θέλουμε την βοήθεια των δημοτών να μας στηρίξει με την ψήφο του, να αλλάξουμε προς το καλύτερο την ζωή μας.
Ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ζητώ την στήριξη σας. Αξίζουμε ένα καλύτερο μέλλον.
Με εκτίμηση
Κοβατσιάδης Χρήστος

 

Back to top button