Ελλάδα

Θεσπρωτία: Επίγειος…. παράδεισος η παράλια της Αγίας Παρασκευής (βίντεο)

Η παραλία της Αγίας Παρασκευής είναι η ίσως πιο ωραία παραλία της Θεσπρωτίας, αφού τα γαλαζοπράσινα νερά της σε συνδυασμό με το νησάκι που βρίσκεται στο κέντρο της παραλίας, αλλά και το εξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής, δημιουργούν ένα ονειρικό και χαρακτηριστικά ελληνικό τοπίο.

Η παραλία έχει ψιλή και χοντρή άμμο, είναι οργανωμένη και όλοι οι επιχειρηματίες της περιοχής είναι έτοιμοι για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Ο αντιδήμαρχος τουρισμού του δήμου Ηγουμενίτσας, Ελευθέριος Κώστας μίλησε στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Περίμετρος» για τις ομορφιές της περιοχής.

«Οι 43 παραλίες του δήμου Ηγουμενίτσας προσφέρονται για να απολαύσουν όλοι οι επισκέπτες τα κρυστάλλινα και γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου. Οι κεντρικές παραλίες μας είναι πιστοποιημένες με γαλάζιες σημαίες, εννοείται πως υπάρχει πρόσβαση σε ΑμΕΑ και υποδομές, οπότε είμαστε πανέτοιμοι για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Είναι διαθέσιμα αρκετά δωμάτια», σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε πως «το τριήμερο αυτό ο δήμος διοργανώνει αθλητικά γεγονότα, έχουμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου, έχουμε τον Γιτάνειο Δρόμο και τον 10ο Γιτάνειο Αγώνα Στίβου για τα μικρά παιδιά. Θέλουμε να αναδείξουμε την παράδοση και τα τουριστικά μας θέρετρα», πρόσθεσε.

ertnews.gr

Back to top button