Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Ξεκινά το μεγάλο έργο της ύδρευσης της πόλης της Καστοριάς

Μετά από πολλές γραφειοκρατικές καθυστερήσεις, σκοπέλους και εμπόδια που έπρεπε να ξεπεραστούν, ξεκινά το μεγάλο έργο της ύδρευσης της πόλης της Καστοριάς, καθώς υπεγράφη σήμερα η νέα σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη, του Προέδρου της ΔΕΥΑΚ, Πέτρου Τόσκου και του νέου αναδόχου.

Ο ανάδοχος, μετά τη σημερινή υπογραφή της σύμβασης, έλαβε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει άμεσα τις εργασίες και προχωρήσει στην αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης της πόλης, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσουν οι ασφαλτοστρώσεις στα σημεία όπου προχωρά το έργο.

«Το να μπει σε τροχιά επανεκκίνησης το συγκεκριμένο έργο δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση. Όμως, καταφέραμε τελικά να φτάσουμε στο σημείο να αναλάβει το έργο μία αξιόπιστη εταιρία που είμαστε σίγουροι ότι θα το φέρει σύντομα σε πέρας. Δυστυχώς, οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που έπρεπε να γίνουν ήταν εξαιρετικά χρονοβόρες, ξεπεράσαμε, ωστόσο, όλα τα εμπόδια ώστε να φτάσουμε στη σημερινή υπογραφή της νέας σύμβασης. Από εδώ και πέρα όλα θα «τρέξουν» πολύ γρήγορα για να φτάσουμε και στις ασφαλτοστρώσεις που γνωρίζουμε πολύ καλά ότι είναι απαραίτητες», δήλωσε ο Δήμαρχος Καστοριάς, ζητώντας από τους πολίτες να κάνουν λίγη υπομονή ακόμη, καθώς η υλοποίηση των συγκεκριμένων έργων είναι εξαιρετικά σημαντική.

 

 

 

 

Back to top button