ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Καστοριά: Στην ημερίδα για την περίθαλψη των αγρίων ζώων στο Ξύλινο Σπίτι (φωτογραφίες – βίντεο)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά η εκδήλωση λήξης του έργου “Δίκτυο Συνεργασίας των Οργανώσεων που Δραστηριοποιούνται στην Περίθαλψη Άγριων Ζώων στην Ελλάδα” . Σκοπός του έργου είναι η δικτύωση και αποτελεσματικότερη συνεργασία των κέντρων περίθαλψης άγριων ζώων της Ελλάδας.
Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 στην Καστοριά, στις εγκαταστάσεις της Εταιρίας Προστασίας Περιβάλλοντος Καστοριάς, στο Ξύλινο Σπιτάκι.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Μητροπολίτης Καστορίας κ.κ. Καλλίνικος, ο πρώην υφυπουργός Περιβάλλοντος Γεώργιος Αμυράς, ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Κασαπίδης, ο
αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος, Υποδομών και υπεύθυνος των ΤΟΕΒ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Θωμάς Μάνος, η υποψήφια βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, ο αντιδήμαρχος Καστοριάς Στέλιος Φουλιράς, η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Καλλιόπη Κυριακίδου, υπηρεσιακοί παράγοντες και εκπρόσωποι των Οργανώσεων Περίθαλψης Άγριων Ζώων.

 

 

 

Back to top button