Καστοριά

Ανακαινίσθηκε πλήρως η βιβλιοθήκη του 2ου Δημοτικού Μανιάκων (φωτογραφίες – ευχαριστήριο)

 Η Αναπληρώτρια Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μανιάκων ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη βοήθειά τους στον αγώνα μας να ανακαινιστεί η σχολική βιβλιοθήκη και να γίνει ένας χώρος χαρούμενος, ελκυστικός και κατάλληλος για αναγνώσεις και δράσεις φιλαναγνωσίας:

α) τον Δήμο Καστοριάς και ιδιαίτερα τον δήμαρχο κ. Γιάννη Κορεντσίδη και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Δημήτρη Στυλιάδη, που συνέβαλλαν σημαντικά σε όλη την προσπάθειά μας, ενθαρρύνοντάς μας και βοηθώντας μας σε οτιδήποτε χρειαζόμασταν. 

β) τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου για τη χορηγία τους στο βάψιμο της αίθουσας και για τη γενικότερη αρωγή και συμπαράστασή τους .

 Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την εθελοντική τους προσφορά:

α) τις καλλιτέχνιδες, μητέρες  μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας: τις κυρίες Κρίστυ Γκλαβίνα, Ευαγγελία Αντωνίου, Ευγενία Ποδάρα και Ευγενία Κατσιάνου, που με το ταλέντο τους δημιούργησαν έναν χώρο παραμυθένιο, που ενισχύει τη φαντασία των μαθητών και τους εισάγει μοναδικά στον μαγικό κόσμο των βιβλίων. 

β) τον επιπλοποιό  κ. Στάθη Ευσταθιάδη ,για τις πολύτιμες γνώσεις του και τη βοήθειά του στη συναρμολόγηση των επίπλων .

γ) τον κ. Παναγιώτη Τσολόπουλο για το βάψιμο της αίθουσας.

 

Η Αναπληρώτρια Διευθύντρια

Κυρκοπούλου Μαρία

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

 

Back to top button