Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Κλείνουν και τα δύο καταστήματα “Φάρμα Μόσχου” σε Άργος Ορεστικό και Καστοριά – Διαβάστε την ανακοίνωση της Οικογένειας Μόσχου

Την απόφαση της να κλείσει τα δύο καταστήματα λιανικής πώλησης που διατηρεί στο Άργος Ορεστικό και την Καστοριά ανακοίνωσε μέσω Facebook η Οικογένεια Μόσχου.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της Οικογένειας Μόσχου:

Έπειτα από μια πενταετία ενεργούς παρουσίας μας στον χώρο του λιανικού εμπορίου, η Φάρμα Μόσχου, αποφάσισε να προβεί σε αναδιαμόρφωση του τρόπου λειτουργίας της. Μετά λύπης μας, ανακοινώνουμε ότι θα προβούμε σε τερματισμό της λειτουργίας των καταστημάτων λιανικής πώλησης σε Αργος Ορεστικό και Καστοριά στις 17.06.23.

Η δύσκολη αυτή απόφαση ήλθε έπειτα από στενή παρακολούθηση της αγοράς αλλά και κατόπιν μελέτης πρόβλεψης βιωσιμότητας των υποκαταστημάτων μας, λαμβανομένων πάντα υπόψη των παρόντων οικονομικών συνθηκών αλλά και της δυναμικής της πόλης μας.

Σε επίπεδο χονδρικής πώλησης το τυροκομείο μας, στην Πολυκαρπη Καστοριάς, θα συνεχίσει τη λειτουργία του κανονικά. Τα προϊόντα μας εφεξής, θα τα βρίσκετε στην γνωστή αλυσίδα super market «Ελληνική Διατροφή» αλλά και σε επιλεγμένους συνεργάτες σε Καστοριά, Φλώρινα, Κοζάνη, Αμύνταιο, Θεσσαλονίκη αλλά και Αθήνα!

Σε επίπεδο λιανικής, ετοιμάζουμε κάτι νέο! Μείνετε συντονισμένοι!!

Πάνω από όλα, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξη, την εμπιστοσύνη και την προτίμηση σας όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας μας.

Με εκτίμηση και αμέριστο σεβασμό,
Οικογένεια Μόσχου

ditikostipos.gr

 

Back to top button