ΑθλητικάΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Μπαράζ: Ήττα με ανατροπή για την Αστραπή 2-1 στον Θρίαμβο Λούρου (σειρά φωτογραφιών – τελική βαθμολογία)

Τίτλοι τέλους στους αγώνες μπαράζ και στην φετινή σεζόν 2022-23

Η Αστραπή Μεσοποταμίας στο πλαίσιο της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 στο δημοτικό γήπεδο Λούρου.

Ο αγώνας ήταν αδιάφορος βαθμολογικά και οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα, χωρίς άγχος, προσφέροντας ικανοποιητικό θέαμα.

Οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 25’ με πλασέ του Εστιάδη. Ωστόσο, πέντε λεπτά αργότερα (30’), οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαργώνη (1-1).

Το υπόλοιπο διάστημα το ματς κύλησε με μοιρασμένη την υπεροχή και λίγες χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Στο 75’ ο Θρίαμβος Λούρου έκανε την ολική ανατροπή, όταν από σέντρα του Γεωργίου, ο Κολιός με σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μεϊμαρίδη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Έτσι, με την λήξη των αγώνων μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ στον 3ο όμιλο, η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Καστοριάς, δεν κατάφερε να εξασφαλίζει μία εκ των τριών προνομιούχων θέσεων, κι έτσι τη νέα περίοδο θα αγωνιστεί πάλι στην Α’ ΕΠΣ.

Ο απολογισμός της Αστραπής σε 6 αγώνες στην διαδικασία των μπαράζ, ήταν 1 νίκη και 5 ισοπαλίες και τέρματα 4 υπέρ και 13 κατά, τερματίζοντας στην τελευταία θέση με 3 βαθμούς.

Διαιτητής: Μαγγιώρος, Παπαλαζάρου – Γκέλης (Ηπείρου)

Θρίαμβος Λούρου (Θανάσης Λέτσος): Μήτσιος, Πάνου, Λαμπρούσης, Λάκκας, Παππάς (86΄ Κολιός Γ.), Κολιός Π., Γεωργίου, Κολιός Γ. (87΄ Κώτσης), Μαργώνης, Κόλλινς, Δάλλας.

Αστραπή Μεσοποταμίας (Δημήτρης Παπαδόπουλος): Μεϊμαρίδης, Παλαιοδήμος Κ., Παλαιοδήμος Α., Κράτσιος, Καραπαρίδης (76΄ Καλλιμάνης), Ψωμιάδης, Μηλιάτης, Αντωνιάδης, Εστιάδης, Καραμανίδης, Σωτηριάδης.

Aποτελέσματα – 7ηγωνιστική 

Θρίαμβος Λούρου -Αστραπή Μεσοποταμίας 2-1

Άρης Φιλιατών- Αναγ. Άρτας                 2-1

Θιναλιακός-ΑΕ Μεσολογγίου         1-2

Ρεπό: Θύελλα Κατσικά

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Θύελλα Κατσικάς 12 (8-3)

2. ΑΕ Μεσολογγίου 11 (6-6)

3. Αναγέννηση Άρτας   9 (13-6)

4. Άρης Φιλιατών          9 (12-6)

5. Θρίαμβος Λούρου   8 (4-4)

6. Θιναλιακός          5 (6-15)

7. Αστραπή Μεσ/μίας       3 (4-13)

* Οι τρεις πρώτες ομάδες ανέρχονται στη Γ΄ Εθνική. Στην 3η προνομιούχο θέση προέκυψε ισοβαθμία με 9 βαθμούς μεταξύ Αναγ. Άρτας και Άρη Φιλιατών, όπου υπερτερεί για διαφορά μόλις ενός τέρματος η ομάδα της Άρτας.

sentranews.gr

Back to top button