Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Από λάθος του παρόχου ο υπέρογκος λογαριασμός ρεύματος του συντοπίτη μας

Αφού πέρασε ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο ο συντοπίτης μας, εξ αιτίας του υπέρογκου λογαριασμού  ρεύματος που έλαβε, τελικά βρήκε την άκρη και αποδείχθηκε ότι ήταν λάθος του παρόχου.
Ο ίδιος ανέγραψε στα social για το αίσιο τέλος της ιστορίας που τον ταλαιπώρησε:
Πρώτα θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς τα εκατοντάδες άτομα που έσπευσαν να επικοινωνήσουνε με κάθε τρόπο μαζι μου και να μου εκφράσουν την συμπαράσταση τους, ακόμα και πρόσωπα της πολιτικής σκηνής, φυσικά όχι της Ν. Δ….
Επίσης με άφησαν άφωνο και αποσβολωμένο οι χυδαίες εκφράσεις και το μίσος που εκφράστηκε σε διαφοράς κοινοποιήσεις της ανάρτησης μου… Δεν μπορούσα να φανταστώ μέχρι που μπορούν να φτάσουν ορισμένοι.
Εν πάση περιπτώσει, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών της ΔΕΗ, όπου δεν μπορούσαν να μου παράσχουν καμία εξήγηση για την υπερβολική χρέωση, η απάντηση ήρθε σήμερα από το υποκατάστημα της εταιρείας στην Καστοριά, όπου και οι εκεί οι υπάλληλοι στη θέα του έπαθαν σοκ.
Η χρέωση των 1333 ευρώ αποδόθηκε σε ΛΑΘΟΣ, καθώς ανεγράφη παλιότερη χρέωση που είχε ρυθμιστεί και πληρωθεί!
Οπότε καλούμε να πληρώσω το ποσό περίπου των 175 ευρώ όπως ανέγραψαν επί του λογαριασμού.
Ρώτησα πως αν πχ. ήταν το αναγραφόμενο πληρωτέο πόσο κάπως πιο λογικό πχ. 650 ευρώ και δεν έδινα σημασία, τότε ναι μου είπαν θα τα πλήρωνα κανονικά χωρίς ποτέ να γίνει αντιληπτό το λάθος…
Οπότε μπορεί τελικά να είμαι και τυχερός… Τι να πω;
ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!

Καστοριά: Άνοιξε τον λογαριασμό της ΔΕΗ και του ήρθε… ταμπλάς! (φωτο)

 

 

Back to top button